- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за телефоните и виваком по-специално
По договор имам около 2000 минути. До вчера като набера номера за сметката, ми пишеше "текущо потребление 1 лев" и оставащи минути еди колко си. Днес обаче набирам и ми изписва "текущо потребление 0 лева, дължима сума 51,93"... как става тоя номер?а преди като си говорех, минутите ми се актуализираха и всички уж си бяха безплатни
![]()
Аз съм на Globul Generation от почти 2 години, декември ми изтича договора. Такива проблеми не съм имала.![]()
Тцъ, вече съм с нов телефон и на сметка ... ама трябва да си изясня тоя проблем, преди да набирам спокойно пак който ми падне![]()
никога не съм вярвал на тва за безплатните минути.. винаги лъжат и ти надписват сметките
дори и да имам "безплатни" пак винаги си проверявам сметката след всеки разговор![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Да си звънял на пренесени?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужас. За преносимост на номер не си ли чувал? Знаеш ли в кои мрежи имаш безплатни?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пренесен номер означава, когато е кода на Виваком да речем и си мислиш, че говориш с Виваком, ама нъцки. Пренасят номера в мрежата на друг оператор и той пак си е 087*, но дефакто е друг оператор - т.е. нямаш безплатни минути. Ако е така, преди да даде свободен сигнал, трябва да чуеш специфичен звук.
Ясно, ама все пак уж имам безплатни към всички ...