- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- DeviL_AsS
Ще се омъжиш ли за мен![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
тя още ми е жена ни мой взимай я за любовница
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами много си малъкама ако ми подариш такова кученце може.
да знаеш че тя върви коплект с 5 деца понеже се разбрах с адвоката и тя да вземе попечителството
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Имаш кученце и един котарак подарък :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Значи няма котка :Д
В понеделник ще се разберем, къде ще живеем и кой какви задължения ще има![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
?!?!?!
Toест мъртвия те взима?!?!
Не стаа!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Oooo загрубяхме
![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
пичове да заебем жените и да пием по водка?
Не мога да си спомня дали беше хубава или никнейма е подвеждащ.
Няма как да се сетиш :Д
Твърде нов и тъп си :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!