.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Чудя се кое е правилното, кажете си мнението???

Здравейте, нямам много богат сексуален опит, само с едно момче съм правила секс и то не сме ходили много време, та нямах възможността да практикувам някои неща и ако може да ми отговорите(ще се опитам и да дам обяснения):

като се прави чекия силно ли се стиска пениса или съвсем леко се докосва (или и да не е чикия ами в любовната игра като му го хвана и го "мачкам" повече ли да натискам или съвсем леко да масажирам?; ако трябва да съдя от това, че когато приятеля ми тръгнеше да ме натиска все едно през пароструйка минавам или както в дупето е доста тясно, оставам с впечатлението, че трябва при момчетата да се натиска малко повече или малко по-грубо или не знам как точно да се изразя... като му го хвана и нали движението е нагоре надолу по дължината, но съвсем леко ли трябва да го хвана едва да го докосвам или да го захвана по-силно да стискам). Ако може обяснете ми.

второто е малко към първия въпрос...знам, че с топките съвсеееем нежно трябва, защото боли - така е, нали? същата "нежност" ли да оказвам и върху пениса или както се опитах да обясня трябва малко повече напрежение(стискане/натискане)?

освен това при свирката кое е по-правилно - да смучиш или да го лигавиш? и докато си го лапнала нали движението е пак напред-назад в този момент когато е в устата ти и устните са обвили ствола трябва да смуча, т.е. да създавам някакъв вакуум или не трябва????

надявам се въпросите ми да не са ви смешни, но не знам как да обясня точно, че да придобиете най-добра представа какво имам предвид, надявам се да сте разбрали все пак. знам, че ще разбера като опитам, но да съм подготвена все пак, а никъде в нета не намерих отговори

Алеее ... убиват ме някои теми в тоя форум ..

Ти ме хвърли в музиката... думи нямам.

Тия неща с практика се учат, а и на всеки му харесват различни неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    За чекията не знам, но за свирката, което и от двете да правиш или да ги редуваш няма да го разочароваш.А за чекията път на момчетата, аз до ся не съм правила чекии на никой.

Хаххахахаааахахаххахахахх ах ненененененнен. Тая тема е за МИДАТА.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Не ги слушай знаят само да се оплакват таква била темата онакава била.
    Като го хванеш с ръце да му правиш чикия стискаи колкото можеш няма да го боли небой се.
    Топките не се стискат там по леко ще пипаш леко и нежно ще ги смучиш и тях ще ги ближеш ама няма да ги стискаш.
    Като му го налапаш и да го смучиш и да го лигавиш все ще му хареса . Пробвай да гоо лапнеш и с ръка да му правиш чикия едновременно. Той ще иска д ати го набута в гърлото изненадай го и му го лапни до гърлото без да те кара

Голям фен Аватара на supersonic0

Просто бъди нежна, и нека партньора ти да те насочва, а ти му покажи ентусиазъм Той ако иска да му стискаш члена ще си каже сам.

Казали са по-горе какво и как, но трябва практика.

Ползвайте презерватив ей!

anonymous708973
    Guest
    В общия случай пенисът се държи здраво,
    а с топките се отнасяш изключително нежно, можеш да ги драскаш, смучеш, но не ги мачкай.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    прав е водолаза
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    прав е водолаза
    За дълбокото гърло или ?

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^щом не съм конкретизирала, значи имам предвид цялото му мнение от горе до долу.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

miminko :
    Пий си хаповете редовно и няма да те боли

Не се правя на интересен.
    Аз СЪМ интересен

Не се правя....
    Аз СЪМ интересен

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    тая тема ме разби..
    Признавам си аз не бих могла да опиша толкова добре нещата

Иначе получи и подобаващ отговор

Цитирай Първоначално написано от vodolaz Виж мнението
    Не ги слушай знаят само да се оплакват таква била темата онакава била.
    Като го хванеш с ръце да му правиш чикия стискаи колкото можеш няма да го боли небой се.
    Топките не се стискат там по леко ще пипаш леко и нежно ще ги смучиш и тях ще ги ближеш ама няма да ги стискаш.
    Като му го налапаш и да го смучиш и да го лигавиш все ще му хареса . Пробвай да гоо лапнеш и с ръка да му правиш чикия едновременно. Той ще иска д ати го набута в гърлото изненадай го и му го лапни до гърлото без да те кара

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе я като го обслужваш с ръка не стискай баш със всичка сила, да не вземе да ти плесне шамар по рефлекс. Здраво е подходяща дума, просто без да се напъваш.

И отначало можеш да го подкараш по-леко, после забързвай и го раздавай грубо. Ако си изтеглиш козовете на първата ръка, няма да ти останат за края.

Ако ловиш по-напред, се усеща по-възбуждащо. Но ако сложиш ръка директно върху главата, а тя е суха, може и да го заболи. При мен беше доста чувствителна по едно време и имах проблеми с това - с презервативи, с френска. Някак си ми мина с времето, но може да попаднеш на такъв пич. Ако се налага, ползвай слюнка.

И не го мисли много-много, все ще му хареса. По-скоро се пази да ти го не натика в гърлото и да върнеш поръчката, че имаме някво вродено желание да вървим все по-навътре. И гледай да си извлечеш кеф за себе си от цялата работа. Ако ти види в очите, че го правиш, защото и на теб ти е приятно - и накриво да му го хванеш, пак ще свърши бързо-бързо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Колкото по-бързо, толкова по-силно! Така е при мен. Ако е прекалено бавно или го държиш прекалено нежно не се усеща нищо. Ужасно е смешно да гледаш как момичето си мисли, че прави нещо, а всъщност не прави нищо Не държа на тези неща и още не съм обяснил на моето момиче как се прави, но така поне е забавно , но определено знам как е неправилно, защото тя го прави именно така.
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    За чекията не знам, но за свирката, което и от двете да правиш или да ги редуваш няма да го разочароваш.А за чекията път на момчетата, аз до ся не съм правила чекии на никой.
    ххахахааааАХАХахаахААА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си