- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо за клизмата... :)
Ами как да започна... Много ми се иска да пробвам анален секс.. Но ме притеснява да не стане някои ГАФ... Една приятелка ми разказа , че си прави клизма с душа като махнеш батерията... Но не ми се вярва да става... Все пак той не прониква в ............ А не ми се занимава да си купувам специални средства...![]()
майкоо това звучи много брутално...с душа
пффф какви хора има
Прочети тук www.natalia.bg
Ако си правиш клизма не те съветвам да е с душа, прочети Наталия какво е написала, може би приятелката ти е имала това в предвид.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Махаш главата на подвижния душ и си вкарваш маркуча в дупето като и двете са обилно намазани със сапун (страхотна смазка е),трябва предварително да си настроила силата на водата! Кгато вкараш маркуча в себе си започни да се напъваш все едно ще акаш за да излезе всичко и да не остане вода по сгъвките на червото......това е ! А иначе след процедурата за самия анален секс най-важното е много смазка и спокоиствие..... Успех
Да бе с душа...То онова дето се продава в аптеката има такива едни специални конусни дето са за дупето.Пък и стая вода как ще прецениш колко да държиш тоя маркуч ако вкараш повече може да се увредиш нещо.Пък и аз до сега не съм си правила клизма и не съм имала гафове.
Клизмата е гадна работа - пълниш се и се изпразваш..Не ме кефи.
А тая пък NomNomNom да не е от ония дето я гонят един билюк измислени герои насън или и тя от групата потребители опитващи се да увредят другите такива?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
махни батерията на душчето,дори и зарядното и си пусни гореща водица
Не знам вашите душове колко са дебели, ама тоя вкъщи е... бая.
Има си едно нещо, наречено балон за клизма. Не е милиони, дайте 5 лв за него и си спестете рисковете от работата с тоя душ.
Ама вие сериозно ли? С кабела на душа?
Защо не иде направо на канелката на чешмата в кухнята?
Като ви е срам да си купите необходимото за процедурата ... не го правете,не е нужно да изнасилвате домакинското оборудване.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Недей с душа, по-дборе прежали 5 лева, отколкото да си рискуваш здравето.