- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо за клизмата... :)
Ами как да започна... Много ми се иска да пробвам анален секс.. Но ме притеснява да не стане някои ГАФ... Една приятелка ми разказа , че си прави клизма с душа като махнеш батерията... Но не ми се вярва да става... Все пак той не прониква в ............ А не ми се занимава да си купувам специални средства...![]()
майкоо това звучи много брутално...с душа
пффф какви хора има
Прочети тук www.natalia.bg
Ако си правиш клизма не те съветвам да е с душа, прочети Наталия какво е написала, може би приятелката ти е имала това в предвид.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Махаш главата на подвижния душ и си вкарваш маркуча в дупето като и двете са обилно намазани със сапун (страхотна смазка е),трябва предварително да си настроила силата на водата! Кгато вкараш маркуча в себе си започни да се напъваш все едно ще акаш за да излезе всичко и да не остане вода по сгъвките на червото......това е ! А иначе след процедурата за самия анален секс най-важното е много смазка и спокоиствие..... Успех
Да бе с душа...То онова дето се продава в аптеката има такива едни специални конусни дето са за дупето.Пък и стая вода как ще прецениш колко да държиш тоя маркуч ако вкараш повече може да се увредиш нещо.Пък и аз до сега не съм си правила клизма и не съм имала гафове.
Клизмата е гадна работа - пълниш се и се изпразваш..Не ме кефи.
А тая пък NomNomNom да не е от ония дето я гонят един билюк измислени герои насън или и тя от групата потребители опитващи се да увредят другите такива?!
махни батерията на душчето,дори и зарядното и си пусни гореща водица
Не знам вашите душове колко са дебели, ама тоя вкъщи е... бая.
Има си едно нещо, наречено балон за клизма. Не е милиони, дайте 5 лв за него и си спестете рисковете от работата с тоя душ.
Ама вие сериозно ли? С кабела на душа?
Защо не иде направо на канелката на чешмата в кухнята?
Като ви е срам да си купите необходимото за процедурата ... не го правете,не е нужно да изнасилвате домакинското оборудване.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Недей с душа, по-дборе прежали 5 лева, отколкото да си рискуваш здравето.