.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Момичета за вас има ли значение ...

Така де сладураниии за вас има ли значение колко е високо дадено момче ? Има ли значение на колко изглежда и т.н ?
    Набивам си накакви филми че понеже съм на 16г и съм около 1.61 някъде демек доста нисък и не изглеждам на 16. Някои ме правят на по малък което от една страна много ме дразни но пък от друга страна е добре че изглеждам по малък с 1-2 годинки ! Не съм от най големите да ги наречем "играчи" тъйй де нямал съм много приятелки и все още съм девствен и това от една страна много ме дразни но всичко с времето си. И си мисля че ръста ми пречи при намирането на приятелка смисал малко ми е кофти .. ;х Не се имам за грозен и не мисля че съм ама просто нещо с момичетата не ми варви ;д Хмм някакви съвети ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    За абсолютно всички има. Всички, които твърдят обраното лъжат.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    За абсолютно всички има. Всички, които твърдят обраното лъжат.
    Това не го казвай на Майк Тайсън.

anonymous708973
    Guest
    Мда.

Не се трогвай толкова от височината. В края на краищата, не зависи от теб... просто намери начин да компенсираш.
    Един познат беше адски нисък, ама наистина нисък до 10 клас. В началото на 11 направо зяпнах - беше с почти една глава над мен. Има време да пораснеш още, споко.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Има разбира се, аз като съм тапишон, няма как да се хвана с баскетболист. Аз съм си нисичка и мъжът ми е нисък. Ходила съм и с по-високи мъже, разбира се. Ако някой е твой тип, няма да го отпиша понеже е расъл повечко. Но това, че си нисък не е минус. Има много сладки мини гаджета, до които ще си седиш супер. Що се отнася до това на колко изглеждаш, не бързай. Те първа ще се превръщаш от момче в мъж и докато се усетиш, вече няма да помниш как си изглеждал на 16. Не го мисли много.

Благодаря ви за полезните отговори

Мега фен Аватара на strawberry88
    Има, естествено.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Има разбира се. Аз държа партнюрът ми да е висок (тъй като аз съм) и в никакъв случай с детско и сладникаво излъчване, не ме влече, но пък има момичета, които точно по такива си падат, така че...няма нищо фатално.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Има разбира се. Аз държа партнюрът ми да е висок (тъй като аз съм) и в никакъв случай с детско и сладникаво излъчване, не ме влече, но пък има момичета, които точно по такива си падат, така че...няма нищо фатално.
    Много си права, преди, когато бях млад и неук съм се чудел с какво сладникавите типажи привличат момичетата, но спря да ме вълнува в последствие.

Мега фен Аватара на tori
    Ми като се замисля, всички момчета, с който съм излизала или които съм харесвала до момента, са били високи. Сегашното ми момче е 182-3 см, беше толкова и като се запознахме. Тогава обаче не беше мускулест и не се поддържаше толкова добре, не беше и кой знае колко красив в лице. Смисъл не тренираше, но след няколко месеца с мен започна някаква метаморфоза и в момента е здрав, гордо изправен, красив, уверен... Знам ли, вероятно има значение външния вид. За мен не е много голямо, но за друг може бе е. След време, когато намериш твоето момиче сигурно и ти ще се промениш леко и в лице, и в тяло.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз си падам по много високи момчета. При все факта че съм 1.75м, но пък има страшно много момичета, на които ти ще си им висок, така че.. абе за всеки влак си има пътници. Не се притеснявай.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    За мен няма значение. Ако е по-нисък няма да го върна затова. Предишното ми гадже беше съвсем малко по-висок от мен но пък беше толкова сладък. Е да ти си маалко по-нисък от мен, но не мисля, че това е от значение. Има и други момичета, които могат да се откажат от момче само заради височината му. Една съученичка например е някъде към 1,80 и се беше отказала от един голям сладур само заради ръста му. Тъпа работа ама ги има и такива.

Ръста няма значение... за разлика от интелекта.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Chacho
    "Така дееее, сладуранииииии, малко съм несигурен в себе си, тва дали ми пречи?"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    ами аз пък си падам по такива, които изглеждат по-малки ;дд...ама височината винаги има значение, трябва да е поне колкото мен...

зависи.. и да е висок 2метра ако е грозен ..... :дд

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Лично за мен няма особено значение,защото аз самата съм нисичка и не мисля,че ще някога ще попадна на по-нисък от мен,освен ако не порастна,но то няма за кога Приятелят ми е 1.77/8 и си ми е идеален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си