.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Проблем с майкaта...

Аз съм на 15 и няма да се учудя ако и вие имате огромни проблеми със вашата майка на тази възраст...Проблемът ми е че винаги се опитвам да се разбирам със майка ми, но понякога наистина се изнервям когато тя е бясна и започваме да се караме...Наистина започва да ми омръзва..но тай като по природа съм по избухлива колкото и пати да се опитвам да се разбирам с нея толкова пати всичко свар6ва с един голям спор...Та се чудя какво да правя?

Ами някои имаме проблеми с майките цял живот. А на 15 е нормално.. всеки е имал. С времето в повечето случаи отношенията се изглаждат... когато спре да те друса хормона.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    1)Опитай се да бъдеш по-сдържана!В гнева си,вероятно,и двете казвате силни и преувеличени неща,така че,не се хващай за всичките ѝ думи.Не прави от мухата слон.
    2)Щом тя е ядосана,не се нервирай и ти.Не ѝ се пречкай,предложи ѝ някаква помощ и избягвай конфликти.
    3)Поддържай добри отношения с нея,но бъди наясно,че често няма да сте на едно мнение.Това не значи,че постоянно трябва да спорите.Гледай да не я предизвикваш и макар и не винаги да ти харесва,да уважаваш мнението ѝ.

Както вече казаха,вероятно с времето нещата ще се оправят,но засега може да се опитваш да избягваш ненужни разправии.
    Късмет.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Споделяйте си. Разбери защо е нервна, нека и тя да знае какво те притеснява. Подкрепяйте се, но наистина не може винаги да сте на едно мнение. Това е нормално. Сдържай си нервите.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    На 15 ме тресяха яко хормони и бях на нож с почти всички вкъщи...Понякога за нещо дребно ставаше страхотен скандал...Слава Богу този период премина..и до някъде съжалявам за определени моменти и ситуации.Майка ми, ми е най-близкия човек в момента, винаги ми е прощавала и е била до мен, така, че опитай да бъдеш по сдържана.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    На 15 ме тресяха яко хормони и бях на нож с почти всички вкъщи...Понякога за нещо дребно ставаше страхотен скандал...Слава Богу този период премина..и до някъде съжалявам за определени моменти и ситуации.Майка ми, ми е най-близкия човек в момента, винаги ми е прощавала и е била до мен, така, че опитай да бъдеш по сдържана.
    Все едно аз съм го написала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си