- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЯМБОЛ Е ШИБАН ЦИГАНСКИ ГРАД, ДА ГО ЗАПАЛИИИИИИИМ!
ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН! ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ Н!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪ !ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!О ЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН!ОГЪН !ОГЪН!
Последно редактирано от TheNormalGuy : 11-20-2012 на 18:28
ндаа![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
става![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Спокойно, иди си хапни една пържолка да се успокоиш
СМЪРТ ЗА МРЪСНИТЕ ШОПИ! ЩЕ ЗАПАЛИТЕ НА МАЙКА СИ ПУТКАТА! ЯМБОЛ СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ!
EPIC FAIL е цялата тема. Елате го запалете Ямбол, лично аз ви чакам.![]()
Знаем че си хулиган и сам ще набиеш целият форум и всички шопи![]()
Аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last