.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Някой които разбира ..

трябва ми някой който има опит с по сериозните медикаменти и разбира от такива работи
    KILLUMINATI !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants Виж мнението
    трябва ми някой който има опит с по сериозните медикаменти и разбира от такива работи
    Що ще рече това "сериозни медикаменти"? Колко сериозни и какви медикаменти? Половин доктор съм.

стероиди
    KILLUMINATI !

Мега фен
    и кво смяташ да вземаш?

дай си скайп на лс
    KILLUMINATI !

Мега фен
    кво да ти давам скайп не съм някой разбирач на тема стероиди(не съм и употребявал такива) Просто ми е интересно..
    Обаче следя доста форуми бг и чужди и гледам къде викат продавали по аптеките из другите държави и коментари всякакви.

Аз лично не ти препоръчвам да пиеш/бодеш анаболни стероиди под никаква форма. Повлияват на целия организъм и то негативно. Отвори и напиши в Гугъл има форуми където са обсъждани тези неща на дълго и широко.

Като цяло ако искаш да ставаш голям се запаси с много търпение и ядене Може да ползваш и протеини и аминокиселини.

Стероидите са нещо много временно, пиеш ставаш голям и като ги спреш се спихваш. Няколко мои приятели са използвали и имам преки наблюдения. Дадоха пари колкото за една хубава кола на 2-ра ръка и сега пак са на 0-лата.

Мега фен
    Нали знаеш,че хората ,които могат да зобят наистина се броят на пръсти и вероятността някой от твоите приятели да е един от тях е не нулева,а направо отрицателна..

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Аз ти препоръчвам да вземеш съвет от някой професионалист, не знам до колко са отворени да говорят по тази тема, но е доста неудачно да се допитваш до разни random пичове от някакъв пъпчив форум.
    Ако "зобиш" правилно, може да се извлече само полза от това. Страничните ефекти се проявяват при дълготраен и неправилен прием...

Цитирай Първоначално написано от Зъбчето Виж мнението
    Аз лично не ти препоръчвам да пиеш/бодеш анаболни стероиди под никаква форма. Повлияват на целия организъм и то негативно. Отвори и напиши в Гугъл има форуми където са обсъждани тези неща на дълго и широко.

Като цяло ако искаш да ставаш голям се запаси с много търпение и ядене Може да ползваш и протеини и аминокиселини.

Стероидите са нещо много временно, пиеш ставаш голям и като ги спреш се спихваш. Няколко мои приятели са използвали и имам преки наблюдения. Дадоха пари колкото за една хубава кола на 2-ра ръка и сега пак са на 0-лата.
    протеини и амино съм пил много спокойно и след като ги спреш си има начини да излизаш от цикъла и да задържиш постигнатото
    KILLUMINATI !

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    кво да ти давам скайп не съм някой разбирач на тема стероиди(не съм и употребявал такива) Просто ми е интересно..
    Обаче следя доста форуми бг и чужди и гледам къде викат продавали по аптеките из другите държави и коментари всякакви.
    от испания съм живея тук 7 години вече иначе нещо като за първи цикъл като стромба + анавар или + провирон но не съм още много наясно с дозите и протектори макар че с такъв цикъл само лив52 ще ми трябва за черния дроб мисля
    KILLUMINATI !

Мега фен
    значи в Бг дават най-добре да вземеш омнадрен защото е от аптеката заедно с метан(в б-я мисля,че го няма по аптеките,всъщност сигурен съм) Другият вариант е Галениката дето я хвалят много,но отиваш до Сърбия и я вземаш лично от аптеката,а не някой от форум да ти я дава или не знам си кво.Трябва ти човек.Протектори карзила или лив52 дето викаш другите провирон тамоксифен и клостилбегит и хубаво да имаш. И парички също бая за храната и правилно излизане от цикъла(терапията и скъпичка)

Smile

Тъй като се имам за успял спортист израстнал в семейство- европейски медалисти считам, че имам знания по темата който биха били полезни и ще си позволя да ти дам съвет с силната надежда да разбереш какво бива и какво не. Няма да правя разбор на всичко виждано, достъпно и не чак толкова. Стероидите бъркат хормоналния баланс на организма от което следват увреждания и негативни ефекти от всякакво естество като се започне от окосмяване, че се стигне до видима промяна в половите характеристики. Не се подвеждайте по рекламите, БЕЗПРОБЛЕМНА ХИМИЯ НЯМА ! За любителите на спорта съветът ми е, хранете се разумно и тренираите ежедневно с мярка и акъл. Здравето и красивото тяло са едно прекрасно вследтвие.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    значи в Бг дават най-добре да вземеш омнадрен защото е от аптеката заедно с метан(в б-я мисля,че го няма по аптеките,всъщност сигурен съм) Другият вариант е Галениката дето я хвалят много,но отиваш до Сърбия и я вземаш лично от аптеката,а не някой от форум да ти я дава или не знам си кво.Трябва ти човек.Протектори карзила или лив52 дето викаш другите провирон тамоксифен и клостилбегит и хубаво да имаш. И парички също бая за храната и правилно излизане от цикъла(терапията и скъпичка)
    омнадрен не е ли по тежък от стромбата и провирона.. и не е ли на инжекции ? и метан в аптека ?
    KILLUMINATI !

Мега фен
    чакай сега нещо си се объркал..Сравняваш инжекционен стероид и орален.. Винаги в цикъл трябва да имаш тестостерон,а омнадренът е 4 вида тест. На инжекции е много ясно. Качествен цикъл без него не става,имам примери около мен с момчета дето правят моноцикъл стромба всичко ок вдигна килограми стана голям и като спря спадна,защото няма нещо,което да задържи резултата(теста играе тука ролята) и плюс това излизането от цикъла беше трагедия. Това са просто примери,не е нужно да вземаш под внимание особено.
    Ако смяташ да не се бодеш трудно става.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Aко решиш все пак да включиш анавар, мога да ти препоръчам от къде да си вземеш с доказан произход, но няма да правя реклама сега.

със стромба и провирон или стромба и анавар като за първи цикъл мисля че си е перфектно като никога не съм упутребявал подобни неща аз не целя 10-15 кг а примерно 6-7 и от тях да задържа 5 примерно
    KILLUMINATI !

Мега фен
    стромба анавар и цикъла ти трябва да е 8-10 седмици и след тези 8-10 седмици ще си като дърт алкохолик-черният ти дроб - сещаш се нали..

и ако са 4-5 няма да има резултат ли ми казваш ?
    KILLUMINATI !

Мега фен
    минимален и всичко ще замине след цикъла,казвам го от наблюдение в/у други.Ако пробваш ще видиш и сам..4 седмици ти трябват само за кик старта тоест 'да започнеш' и още 4-6 продължение инжекционнен препарат(тест) Е ако искаш пробвай и само орални и пробвай за 4 седмици и да излезнеш от цикъла максимално добре с много храна и добавки,ама за 4 седмици шанс.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FlyingUnderpants Виж мнението
    и ако са 4-5 няма да има резултат ли ми казваш ?
    Най-напред си изследвай чернодробните функции,дали са добре след многото протеин и креатин. Трябва да изследваш от кръв от вената следните ензими: ASAT,ALAT и GGTP. Евентуално и ехограф/видеозон дали размерите на органа са в нормалните граници и има ли мастни натрупвания (стеатоза).

преди година си правих някви общи и нищо не показа да ми има на черния дроб само на щитовидната жлеза
    Последно редактирано от FlyingUnderpants : 11-17-2012 на 22:24
    KILLUMINATI !

ако правя цикъл с омнадрен + стромба + провирон провирона ще ме спаси ли от ароматизация ? и освен за черния дроб други протектори ще ми трябват ли ?
    KILLUMINATI !

Супер фен
    Според мен не е добре да вземаш Омнадерен. Това си е чист тестостерон. По-добре както си решил в началото стромба и провирон в съвсем разумни дози. За протектор може да се взема още CARSIL, наричан още LEGALON. Можеш да постигнеш добри резултати и без анаболи. Просто трябва да намалиш тренировките от 5-6 на 3 или 4 седмично. Мускулите растат по време на почивката. :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си