- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Някой които разбира ..
трябва ми някой който има опит с по сериозните медикаменти и разбира от такива работи
KILLUMINATI !
и кво смяташ да вземаш?
кво да ти давам скайп не съм някой разбирач на тема стероиди(не съм и употребявал такива) Просто ми е интересно..
Обаче следя доста форуми бг и чужди и гледам къде викат продавали по аптеките из другите държави и коментари всякакви.
Аз лично не ти препоръчвам да пиеш/бодеш анаболни стероиди под никаква форма. Повлияват на целия организъм и то негативно. Отвори и напиши в Гугъл има форуми където са обсъждани тези неща на дълго и широко.
Като цяло ако искаш да ставаш голям се запаси с много търпение и яденеМоже да ползваш и протеини и аминокиселини.
Стероидите са нещо много временно, пиеш ставаш голям и като ги спреш се спихваш. Няколко мои приятели са използвали и имам преки наблюдения. Дадоха пари колкото за една хубава кола на 2-ра ръка и сега пак са на 0-лата.
Нали знаеш,че хората ,които могат да зобят наистина се броят на пръсти и вероятността някой от твоите приятели да е един от тях е не нулева,а направо отрицателна..![]()
Аз ти препоръчвам да вземеш съвет от някой професионалист, не знам до колко са отворени да говорят по тази тема, но е доста неудачно да се допитваш до разни random пичове от някакъв пъпчив форум.
Ако "зобиш" правилно, може да се извлече само полза от това. Страничните ефекти се проявяват при дълготраен и неправилен прием...
значи в Бг дават най-добре да вземеш омнадрен защото е от аптеката заедно с метан(в б-я мисля,че го няма по аптеките,всъщност сигурен съм) Другият вариант е Галениката дето я хвалят много,но отиваш до Сърбия и я вземаш лично от аптеката,а не някой от форум да ти я дава или не знам си кво.Трябва ти човек.Протектори карзила или лив52 дето викаш другите провирон тамоксифен и клостилбегит и хубаво да имаш. И парички също бая за храната и правилно излизане от цикъла(терапията и скъпичка)
Тъй като се имам за успял спортист израстнал в семейство- европейски медалисти считам, че имам знания по темата който биха били полезни и ще си позволя да ти дам съвет с силната надежда да разбереш какво бива и какво не. Няма да правя разбор на всичко виждано, достъпно и не чак толкова. Стероидите бъркат хормоналния баланс на организма от което следват увреждания и негативни ефекти от всякакво естество като се започне от окосмяване, че се стигне до видима промяна в половите характеристики. Не се подвеждайте по рекламите, БЕЗПРОБЛЕМНА ХИМИЯ НЯМА ! За любителите на спорта съветът ми е, хранете се разумно и тренираите ежедневно с мярка и акъл. Здравето и красивото тяло са едно прекрасно вследтвие.![]()
чакай сега нещо си се объркал..Сравняваш инжекционен стероид и орален.. Винаги в цикъл трябва да имаш тестостерон,а омнадренът е 4 вида тест. На инжекции е много ясно. Качествен цикъл без него не става,имам примери около мен с момчета дето правят моноцикъл стромба всичко ок вдигна килограми стана голям и като спря спадна,защото няма нещо,което да задържи резултата(теста играе тука ролята) и плюс това излизането от цикъла беше трагедия. Това са просто примери,не е нужно да вземаш под внимание особено.
Ако смяташ да не се бодеш трудно става.
Aко решиш все пак да включиш анавар, мога да ти препоръчам от къде да си вземеш с доказан произход, но няма да правя реклама сега.
със стромба и провирон или стромба и анавар като за първи цикъл мисля че си е перфектно като никога не съм упутребявал подобни неща аз не целя 10-15 кг а примерно 6-7 и от тях да задържа 5 примерно
KILLUMINATI !
стромба анавар и цикъла ти трябва да е 8-10 седмици и след тези 8-10 седмици ще си като дърт алкохолик-черният ти дроб - сещаш се нали..
и ако са 4-5 няма да има резултат ли ми казваш ?
KILLUMINATI !
минимален и всичко ще замине след цикъла,казвам го от наблюдение в/у други.Ако пробваш ще видиш и сам..4 седмици ти трябват само за кик старта тоест 'да започнеш' и още 4-6 продължение инжекционнен препарат(тест) Е ако искаш пробвай и само орални и пробвай за 4 седмици и да излезнеш от цикъла максимално добре с много храна и добавки,ама за 4 седмици шанс.
Най-напред си изследвай чернодробните функции,дали са добре след многото протеин и креатин. Трябва да изследваш от кръв от вената следните ензими: ASAT,ALAT и GGTP. Евентуално и ехограф/видеозон дали размерите на органа са в нормалните граници и има ли мастни натрупвания (стеатоза).
преди година си правих някви общи и нищо не показа да ми има на черния дроб само на щитовидната жлеза
Последно редактирано от FlyingUnderpants : 11-17-2012 на 22:24
KILLUMINATI !
ако правя цикъл с омнадрен + стромба + провирон провирона ще ме спаси ли от ароматизация ? и освен за черния дроб други протектори ще ми трябват ли ?
KILLUMINATI !
Според мен не е добре да вземаш Омнадерен. Това си е чист тестостерон. По-добре както си решил в началото стромба и провирон в съвсем разумни дози. За протектор може да се взема още CARSIL, наричан още LEGALON. Можеш да постигнеш добри резултати и без анаболи. Просто трябва да намалиш тренировките от 5-6 на 3 или 4 седмично. Мускулите растат по време на почивката. :