.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Онлайн Изневяра?!?!

Седя аз в хола и гледам приятелката ми получава СМС от едно момче.Отварям и кво да видя-пожелава и лека нощ и разни целувки.Това момче е от чужбина,и единствено нещо което тя ми е казвала за него е че си пишат и че и е добър приятел(никога не са се виждали и той е в България само за лятото)Побеснях и реших да вляза в фейсбука и да видя какво точно си пишат.Ии кво да ви кажа-това не беше само флирт,тя старателно се зарибяваше с него и си беше точно онлайн връзка.Върна се тя и моментално я питах за смс-а и най-вече за чатовете им.И като почна да ми се оправдава-направила го само заради тръпката,той е от чужбина и нищо нямало да се получи,че това не било изневяра.
    Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

В момента се чудя какво да правя-връзката ни е перфектна,казвала е и ми е доказвала че ме обича,но явно всичко е било тъпа лъжа...Може би е заради факта че тя е на 17 и има още детски акъл и затова "тръпката" е от значение при нея..

Да спомена-аз съм на 19,тя на 17,заедно сме от 6 месеца някъде

Мега фен
    Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.
    Може и да направи, може и да не направи. Остави я да се изживява - кеф й е явно.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    И като почна да ми се оправдава-направила го само заради тръпката,той е от чужбина и нищо нямало да се получи,че това не било изневяра.
    omfg
    Лошото е, че е на емоционално ниво.
    ...не че ако беше и физическо щеше да е по-добре..
    Може би аргумента, че може би не й даваш нещо, което намира у друг е невалиден, но все пак се замисли...
    Ако не е това... явно просто не е готова да се обвърже сериозно...
    i don't know.. причини хиляди..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Жените понякога не им стига едно момче и имат нужда от контакти с други. Не знам дали за да си дигат егото, или просто защото не им стига нещо, но е факт. В началото е дразнещо, после започва да не ти пука в случай, че си пробвал всичко за да и обясниш как се чувстваш и тя не те разбира.

Sad but true.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 11-17-2012 на 05:04

При моята проблема не е в това че не и стига нещо.Явно наистина е и заради его,подхранвано от някаква тръпка,сега като се замислих може да и е гадния навик да си играе с момчетата.Попринцип мога да го подмина това,но лятото като си дойде този не знам кво ще се случва

Мега фен
    Град
    Earth...
    До лятото има много време. Не се знае дали още ще сте заедно. Не се знае дали още ще си пишат с оня. Не се знае дори дали оня ще си идва до България...

Много се косиш...

ПС: На 19 и ти имаш детски акъл

Мега фен Аватара на tori
    Стига де, не се притеснявай. До лятото я камилата, я камиларя. Не ми изглежда като нещо сериозно.

За пръв път чувам понятието "онлайн изневяра". Авторе, не се връзвай толкова. Много пъти и аз съм правила като приятелката ти, ей така... за да ми е интересно. Не е казано, че ще стане нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А аз си мисля, че щом в нета хвърчат искри, е въпрос на време авторът да стане рогоносец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Жените понякога не им стига едно момче и имат нужда от контакти с други. Не знам дали за да си дигат егото, или просто защото не им стига нещо, но е факт. В началото е дразнещо, после започва да не ти пука в случай, че си пробвал всичко за да и обясниш как се чувстваш и тя не те разбира.

Sad but true.
    За съжаление, не е само при жените.

Авторе, и на мен ми се е случвало с едно от бившите ми гаджета. Сърдих се, цупих се, говорихме, но оправданието винаги беше, че не било нищо сериозно. В крайна сметка се бяха и виждали няколко пъти и на мен това ми беше достатъчно.
    Не знам какво да те посъветвам - най-добре изчакай да видиш как ще се развиват нещата занапред без да прибързваш с действията.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    А аз си мисля, че щом в нета хвърчат искри, е въпрос на време авторът да стане рогоносец.
    Съгласна съм.

Едно е да комуникираш с приятели от противоположния пол, съвсем друго да търсиш "тръпка" извън връзката си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    <3
    абеее не може да си имаш човече и да говориш милички неща на друг, дори да е само по интернет. Да му казваш, че го гушкаш, цункаш и бог знае още какво..

Има обаче и една друга страна на нещата, за която трябва да си много open minded, нещата които правиш да не те нараняват по начин, по който да се чувстваш гузно и да имаш или 'нямаш' човек, който разбира и приема всяко твое действие с друг. Над това и още много неща съм си мислила много, но би било много болезнено и наистина трябва да си някакъв едва ли не граничещ с хипи или човек, който може да се отдава на първичните си, искрени желания, без да изпитва негативно чувство на вина от това.. и т.н. и т.н..
    Може да пусна тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ахам. Това си е един вид изневяра все пак.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Изчакай до лятото като се върне тоя симпатяга. Следи им взаимотношенията по-изкъсо тогава и ако стане подозрително - действай
    Преждевременно, аз бих си поговорил с него, ей така да го видя що за стока е и да му намекна, че не ми харесва тва тяхно "флиртуване". Ако разбере от дума, нЕма имаш повече проблеми.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Изчакай до лятото като се върне тоя симпатяга. Следи им взаимотношенията по-изкъсо тогава и ако стане подозрително - действай
    Преждевременно, аз бих си поговорил с него, ей така да го видя що за стока е и да му намекна, че не ми харесва тва тяхно "флиртуване". Ако разбере от дума, нЕма имаш повече проблеми.
    Защо е нужно да се стига до това той да говори с другото момче? Тя ако е момиче на място, ще държи взаимоотношенията си с другия във зоната на приятелството и няма да има изцепки.

Авторе, недей да мислиш, че като е започнало в нета няма да се пренесе на живо.
    Въпрос на време е докато въпросният момък си домъкне трибуквеника до България и всичко ще е финито.
    Измъквай се докато е време.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Ох, човече, не си трови нервите излишно. Знам, че се постига трудно, но..ако ти е добре в тая връзка стой си в нея, ако не ти е добре и т'ва те ощетява по някакъв начин-остави. Дали ще стане нещо между тях или не..еми как да ти кажа - не зависи от теб. sad but true
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
    Благодаря на всички

Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
    Благодаря на всички
    Аз лично не бих се палил, ама никак. Тя твоята приятелка е на 17. Иска й се да опита още мъже, и ако ще ти да си бог, то тя трябва да ги пробва. Тепърва и двамата ще изживявате толкова неща.

И един съвет от мен. Не си "говори" с тоя тип, защото в тези неща кантар няма. Мисля, че ти става ясно за какво говоря? Просто ако не ти отърва тази мъничка ученичка и пилешкият й мозък (с извинение, не искам да обиждам нито нея, нито теб, но е така) си потърси някоя по-зряла мацка (не е задължително да е зряла на години, а на мислене и най-вече да знае какво иска тя).

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Sad but true.
    същото мога да кажа и за мъжете

anonymous708973
    Guest

Sad but true.
    Дразнещо е, ако момичето ти има нужда от социални контакти с други момчета (или може да са гейове)? Не мислиш ли, че е леко задушаващо и ограничаващо?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дразнещо е, ако момичето ти има нужда от социални контакти с други момчета (или може да са гейове)? Не мислиш ли, че е леко задушаващо и ограничаващо?
    И тъпо. Това че си с нея изобщо не ти дава правото да и забраняваш да излиза с когото и да е било. Не ми излизай с аргумента "ама ако тя ме обича".

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Благодаря на всички
    Tова с малко по-наблюдателен не ми звучи добре. Така започва следенето, задушаването, навлизането в личното пространство, съмненията, ревността и още куп други гадории. И докато се усетиш ще чакаш да влезе в тоалетната, за да и провериш телефона или в банята, за да и прегледаш хронологията. Много е зарибяващо, повярвай ми. Няма нужда да си го причиняваш. Ако си готов да го подминеш и да си продължите, както сте си били - ок, ако не си взимаш довиждане и продължаваш напред. Средният вариант е кофти и не е за препоръчване. Помисли си добре какво искаш, поговори си с момичето и не вкарвайте излишна драма в ситуацията.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    1-Седя аз в хола и гледам приятелката ми получава СМС от едно момче.Отварям

2-Побеснях и реших да вляза в фейсбука и да видя какво точно си пишат.

3-моментално я питах за смс-а и най-вече за чатовете им.

4-Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

5-връзката ни е перфектна,казвала е и ми е доказвала че ме обича

6-но явно всичко е било тъпа лъжа

7-Може би е заради факта че тя е на 17 и има още детски акъл и затова "тръпката" е от значение при нея..

8-Да спомена-аз съм на 19,тя на 17,заедно сме от 6 месеца някъде
    1-Каква работа имаш ти да четеш на приятелката ти смс - ите? Изживяваш се контролен орган или настойник? Може би я контролираш?

2-И понеже се изживяваш така, реши, че трябва да направиш още по - педераската постъпка. Да я хванеш натясно и да я цакаш с доказаталства?

3-Дори не можа да говориш с нея като нормален човек, а побърза да й се скараш, нали? Не я пита в какво се крие основата на това, което се случва? Побърза да й се скараш, браво!

4-Какво да правиш - пий нещо за нерви. Явно си с лабилни такива.

5-И след всичкото това твърдиш, че връзката ви е перфектна. Не, тя е повече от перфектна. Тя е невероятна. Ти толкова я доминираш, че искаш да я контролираш.

6-А може би в началото не е било така?

7-Не е в това проблемът, приятелю, на 17 години момичетата са доста осъзнати, но ти не се държиш като на 19. Аз също съм ревнив, но твоето е мания. Проблемът ти е в това, че ти искаш да я притежаваш. Съвсем нормално е тя да иска да е с друг, особено ако той се държи с нея по - хубаво. Защо си очаквал да каже нещо друго? Щом се оправдава, а не ти е била камшика, значи все пак се надява да се промениш, явно иска все пак да е с теб, но ти продължаваш да я притискаш.

8-Ако си го правил в последните 6 месеца, повярвай ми, оправдавам момичето. На мен също не би ми било приятно да ми се случи това, което се е случило на теб, но няма първо да обвиня, а ще потърся причината и в себе си.

Мисля, че все още имаш шанс, спри да бъдеш каиш и си оправете взаимоотношенията.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    1-Каква работа имаш ти да четеш на приятелката ти смс - ите? Изживяваш се контролен орган или настойник? Може би я контролираш?

2-И понеже се изживяваш така, реши, че трябва да направиш още по - педераската постъпка. Да я хванеш натясно и да я цакаш с доказаталства?

3-Дори не можа да говориш с нея като нормален човек, а побърза да й се скараш, нали? Не я пита в какво се крие основата на това, което се случва? Побърза да й се скараш, браво!

4-Какво да правиш - пий нещо за нерви. Явно си с лабилни такива.

5-И след всичкото това твърдиш, че връзката ви е перфектна. Не, тя е повече от перфектна. Тя е невероятна. Ти толкова я доминираш, че искаш да я контролираш.

6-А може би в началото не е било така?

7-Не е в това проблемът, приятелю, на 17 години момичетата са доста осъзнати, но ти не се държиш като на 19. Аз също съм ревнив, но твоето е мания. Проблемът ти е в това, че ти искаш да я притежаваш. Съвсем нормално е тя да иска да е с друг, особено ако той се държи с нея по - хубаво. Защо си очаквал да каже нещо друго? Щом се оправдава, а не ти е била камшика, значи все пак се надява да се промениш, явно иска все пак да е с теб, но ти продължаваш да я притискаш.

8-Ако си го правил в последните 6 месеца, повярвай ми, оправдавам момичето. На мен също не би ми било приятно да ми се случи това, което се е случило на теб, но няма първо да обвиня, а ще потърся причината и в себе си.

Мисля, че все още имаш шанс, спри да бъдеш каиш и си оправете взаимоотношенията.
    Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...

1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него

2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?

3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема

4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото

5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил

6...винаги е било така

7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре

Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.

Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.
    И кво от това? Като ти се изсере на метено, ти вземи да се правиш, че не мирише.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си