- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Онлайн Изневяра?!?!
Як пример.А ако тя не може да го подуши?Как да и обясня къде е проблема хаха
Според мен със сигурност можеш дали има нещо когато това момче се върне в България за през лятото тя сама ще си издаде чрез промяна поведението и отношението си към теб ако нещо между тях е станало сега само може да гадаеж да се измъчваш и филмираш.Не познавам приятелката ти че да знаем със сигурнос какво точно мисли като се държи по този начин може нищо да не влага в това може лек флирт да се получава между тях но това не означа че ще ти изневери в прочие жените обичаме да някой да ни прави ласкателства комплименти чеси ни егото прочие.Може на шега така да се говорят лигавят или нарочно да се държи така.Лично аз ми се е случвало естествено не съм била връзка но да се държа по съвсем различен начин да говоря пълни тъпизми с някой онлан просто ей така доставяше ме някакво извратено удоволствие да видя той ка кес връзва и как дадения ммъж си показва истинската същност след като отначалото се е правил на най-вървежен а мил а аз като се държа така се открива истинската му същност омже да ска а му даде урок да го приметне ако се е държал неуместно може чисто приятелски да е всичко може да е .Онлайн изневеря малко ми е странон да приема тя не се е събличала пред уеб камерата да мастурбива и той също не са водили виртуален секс или нещо такова не са се уговаряли за секс че да кажеш че нещо планира да прави мисля че се самонавиваш .Ти нямаш ли поне малко вяра в нея ти я познаваш по-добре от нас все пак.
Съгласен съм с Шадоу.
Аз примерно в 90% от подобните случаи не съм изпитвал ревност, ами агресия и недоумение - как тоя ташак си въобразява, че може да ми закача момичето и що да не "поговоря" с него, да му обясня, че не е етично да прави така...
Що се отнася до случаите, в които не става дума за разни навляци и момичето не отговаря просто от учтивост, ситуацията е малко коварна, защото тя действително може нищо да не направи и да казва истината, обаче ще породи съмнение, а това съмнение ще подкопае основите на връзката в един момент. : )
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Мисля,че момчето е напълно право.. какъв проблем има да и прочете СМС-а,всички казвате какъв си ти,че да го правиш,да я контролираш и т.н,но ако сте на негово място,почти всички ще постъпите по същия начин? Не обвинявам никого,просто отбелязвам,с моя приятел също понякога си четем СМС-ите.Разбирам да не е изписало от кой е,но представи си ти да видиш,че приятелката ти получава СМС от някой и да видиш,че този някой е момче,също ще ти стане интересно да го отвориш и да прочетеш какво пише и разбира се след като видиш,че СМС-а не е просто приятелски,също ако имаш възможност ще прочетеш какво си е писала с този човек.. Никога не гледате собствените си грешки,винаги обвинявате хората.След като не знаете на какво ниво им е връзката,недейте да осъждате и да казвате ти какъв си и,че да правиш така и така,в някои връзки нещата са много по стриктни отколкото дори си представяте.
различни хора, различни разбирания, само че аз ако имам съмнения за това момичето да ми изневерява, ще говоря с нея, ще я предразположа да ми разкаже ако има и ако я усетя, че ме лъже, ще й бия камшика, не буквално.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
И аз съм правила така като приятелката ти. Ама беше за кратко. До лятото има доста време. Почакай,наблюдавай я внимателно и гледай дали пише с него.
Тва е емоционална изневяра. Кво всички пишете да чакали да видят какво ще стане лятото.. Ако имаш нерви ѝ дай жълт картон, без право на друга подобна грешка, ако не - директно късайте. Лошото е, че ако тоя наистина ѝ е тръпка, ще те лъже и пак ше си пише с него. Най-добре е да приключиш, макар че ще е кофти за 6-месечна уж добре вървяща връзка.
Temet Nosce
벨야카
Да бе. Щото ще даде ефект...
Ако мадамата е умна, ще си следи телефона постоянно, ще смени паролите си и ще трие хронологии.
И нейният ще може да разчита единствено на нейното поведение към него, което обичайно би се променило към пренебрежително, когато има друг обект на интерес. Но никога няма да е сигурен за причината.
Точно ей затова е преебано вече всичко. Идва съмнението, недоверието, оттам изнервяне на ситуацията, несигурност и.. абе край си е, рано или късно.
Ше си има приятел 6 месеца и ше си прави онлайн задявка с някъв на няколко хиляди километра от нея. После защо никой не разбира жените. Остави я да се задоволяват през web камерата
Temet Nosce
벨야카
Да еба усетих се че съм загубил малко от доверието си в нея.Малко но достатъчно..Усещам как в главата ми изниква някоя мисъл "дали не си пише с някой друг" "дали пак не прави същите номера" Ще става сигурно по зле и рано или късно...
А уж всичко си е наред.Чудя се как ли ще успее да ми върне доверието...
Вместо да се чудиш дали тя ще ти го спечели, чуди се дали ти ще успееш да й дадеш всичко, от което има нужда, за да не го търси при друг.
Или я пращай по дяволите. Тя щом е стигнала до там да си търси друг, почти сигурно те е отписала.
Аре стига с тия.. тва "всичко, от от което има нужда" е доста разтегливо понятие. Ако се е стигнало дотам, че да търси нещо при други, си е край. Невинаги грешката е в зарязания или в тоя, на когото са му изневерили. Понякога каквото и да правиш няма угодия и не си ти виновния, че са те преебали. Виновен си само за това, че си направил кофти избор в началото и си допуснал човек дотолкова, че като те прецака да боли. Дори и затова не си виновен.. просто не се е получило. Случва се постоянно.
Temet Nosce
벨야카