Седя аз в хола и гледам приятелката ми получава СМС от едно момче.Отварям и кво да видя-пожелава и лека нощ и разни целувки.Това момче е от чужбина,и единствено нещо което тя ми е казвала за него е че си пишат и че и е добър приятел(никога не са се виждали и той е в България само за лятото)Побеснях и реших да вляза в фейсбука и да видя какво точно си пишат.Ии кво да ви кажа-това не беше само флирт,тя старателно се зарибяваше с него и си беше точно онлайн връзка.Върна се тя и моментално я питах за смс-а и най-вече за чатовете им.И като почна да ми се оправдава-направила го само заради тръпката,той е от чужбина и нищо нямало да се получи,че това не било изневяра.
Още повече се ядосах и вече не знам какво да правя-нали точно заради тази шибана тръпка лятото като се върне може да направи нещо с него.

В момента се чудя какво да правя-връзката ни е перфектна,казвала е и ми е доказвала че ме обича,но явно всичко е било тъпа лъжа...Може би е заради факта че тя е на 17 и има още детски акъл и затова "тръпката" е от значение при нея..

Да спомена-аз съм на 19,тя на 17,заедно сме от 6 месеца някъде