.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
    Благодаря на всички

Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    Засега оставам с нея,защото всичко ни е наред във връзката.Каза ми че ще спре да контакува с него,а аз ще съм малко по наблюдателен и ако пак разбера нещо такова,просто ще си тръгна.А вече ако тоз опита нещо лятото ще си "поговоря с него"
    Благодаря на всички
    Аз лично не бих се палил, ама никак. Тя твоята приятелка е на 17. Иска й се да опита още мъже, и ако ще ти да си бог, то тя трябва да ги пробва. Тепърва и двамата ще изживявате толкова неща.

И един съвет от мен. Не си "говори" с тоя тип, защото в тези неща кантар няма. Мисля, че ти става ясно за какво говоря? Просто ако не ти отърва тази мъничка ученичка и пилешкият й мозък (с извинение, не искам да обиждам нито нея, нито теб, но е така) си потърси някоя по-зряла мацка (не е задължително да е зряла на години, а на мислене и най-вече да знае какво иска тя).

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Благодаря на всички
    Tова с малко по-наблюдателен не ми звучи добре. Така започва следенето, задушаването, навлизането в личното пространство, съмненията, ревността и още куп други гадории. И докато се усетиш ще чакаш да влезе в тоалетната, за да и провериш телефона или в банята, за да и прегледаш хронологията. Много е зарибяващо, повярвай ми. Няма нужда да си го причиняваш. Ако си готов да го подминеш и да си продължите, както сте си били - ок, ако не си взимаш довиждане и продължаваш напред. Средният вариант е кофти и не е за препоръчване. Помисли си добре какво искаш, поговори си с момичето и не вкарвайте излишна драма в ситуацията.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Благодаря на всички
    Тва е емоционална изневяра. Кво всички пишете да чакали да видят какво ще стане лятото.. Ако имаш нерви ѝ дай жълт картон, без право на друга подобна грешка, ако не - директно късайте. Лошото е, че ако тоя наистина ѝ е тръпка, ще те лъже и пак ше си пише с него. Най-добре е да приключиш, макар че ще е кофти за 6-месечна уж добре вървяща връзка.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    без право на друга подобна грешка
    Да бе. Щото ще даде ефект...
    Ако мадамата е умна, ще си следи телефона постоянно, ще смени паролите си и ще трие хронологии.
    И нейният ще може да разчита единствено на нейното поведение към него, което обичайно би се променило към пренебрежително, когато има друг обект на интерес. Но никога няма да е сигурен за причината.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе. Щото ще даде ефект...
    Ако мадамата е умна, ще си следи телефона постоянно, ще смени паролите си и ще трие хронологии.
    И нейният ще може да разчита единствено на нейното поведение към него, което обичайно би се променило към пренебрежително, когато има друг обект на интерес. Но никога няма да е сигурен за причината.
    Точно ей затова е преебано вече всичко. Идва съмнението, недоверието, оттам изнервяне на ситуацията, несигурност и.. абе край си е, рано или късно.

Ше си има приятел 6 месеца и ше си прави онлайн задявка с някъв на няколко хиляди километра от нея. После защо никой не разбира жените. Остави я да се задоволяват през web камерата
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си