.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    1-Каква работа имаш ти да четеш на приятелката ти смс - ите? Изживяваш се контролен орган или настойник? Може би я контролираш?

2-И понеже се изживяваш така, реши, че трябва да направиш още по - педераската постъпка. Да я хванеш натясно и да я цакаш с доказаталства?

3-Дори не можа да говориш с нея като нормален човек, а побърза да й се скараш, нали? Не я пита в какво се крие основата на това, което се случва? Побърза да й се скараш, браво!

4-Какво да правиш - пий нещо за нерви. Явно си с лабилни такива.

5-И след всичкото това твърдиш, че връзката ви е перфектна. Не, тя е повече от перфектна. Тя е невероятна. Ти толкова я доминираш, че искаш да я контролираш.

6-А може би в началото не е било така?

7-Не е в това проблемът, приятелю, на 17 години момичетата са доста осъзнати, но ти не се държиш като на 19. Аз също съм ревнив, но твоето е мания. Проблемът ти е в това, че ти искаш да я притежаваш. Съвсем нормално е тя да иска да е с друг, особено ако той се държи с нея по - хубаво. Защо си очаквал да каже нещо друго? Щом се оправдава, а не ти е била камшика, значи все пак се надява да се промениш, явно иска все пак да е с теб, но ти продължаваш да я притискаш.

8-Ако си го правил в последните 6 месеца, повярвай ми, оправдавам момичето. На мен също не би ми било приятно да ми се случи това, което се е случило на теб, но няма първо да обвиня, а ще потърся причината и в себе си.

Мисля, че все още имаш шанс, спри да бъдеш каиш и си оправете взаимоотношенията.
    Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...

1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него

2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?

3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема

4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото

5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил

6...винаги е било така

7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре

Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.

Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.
    И кво от това? Като ти се изсере на метено, ти вземи да се правиш, че не мирише.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5 Виж мнението
    Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...

1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него

2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?

3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема

4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото

5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил

6...винаги е било така

7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре

Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.

Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end

добре, де, тогава защо сте заедно, като 6 месеца вече от самото начало се дразните по този начин? Ще кажеш любов, ама то това е по - скоро не искам да съм сам, поне от едната страна.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си