Според мен със сигурност можеш дали има нещо когато това момче се върне в България за през лятото тя сама ще си издаде чрез промяна поведението и отношението си към теб ако нещо между тях е станало сега само може да гадаеж да се измъчваш и филмираш.Не познавам приятелката ти че да знаем със сигурнос какво точно мисли като се държи по този начин може нищо да не влага в това може лек флирт да се получава между тях но това не означа че ще ти изневери в прочие жените обичаме да някой да ни прави ласкателства комплименти чеси ни егото прочие.Може на шега така да се говорят лигавят или нарочно да се държи така.Лично аз ми се е случвало естествено не съм била връзка но да се държа по съвсем различен начин да говоря пълни тъпизми с някой онлан просто ей така доставяше ме някакво извратено удоволствие да видя той ка кес връзва и как дадения ммъж си показва истинската същност след като отначалото се е правил на най-вървежен а мил а аз като се държа така се открива истинската му същност омже да ска а му даде урок да го приметне ако се е държал неуместно може чисто приятелски да е всичко може да е .Онлайн изневеря малко ми е странон да приема тя не се е събличала пред уеб камерата да мастурбива и той също не са водили виртуален секс или нещо такова не са се уговаряли за секс че да кажеш че нещо планира да прави мисля че се самонавиваш .Ти нямаш ли поне малко вяра в нея ти я познаваш по-добре от нас все пак.