Приятелю,имам чувството че причината съм само аз.Да признавам че имам известна вина,но...
1-СМС-ите и не ги чета.Просто ми стана интересно,защо точно той ще и прати смс в 12 вечерта.Кой знае колко други има от него
2.Moже да е педераска постъпка,но по добре ли е да се чудя какво става?Ако се усъмниш че приятелката ти изневерява,ще си затвориш ли очите или ще искаш да узнаеш истината?
3.Откъде знаеш как съм си говорил с нея?Опитах се да преглътна всичко и да говоря с нея нормално и успях да разбера къде се крие проблема
4.Ядосах се ,защото проблема не е под мой контрол.Аз се старая да и давам всичко,да я обичам,а ето какво се случва.Ядосах се,защото си помислих какво може да се случи лятото
5.Тука си леко прав.Във връзката ни и 2-мата сме силни и постоянно се борим за надмощие.Говорили сме с нея на тази тема и се съгласихме че в това няма нищо лошо и прави връзката интересна.Да,искам да доминирам,нали все пак съм мъж,но НЕ искам да я контролирам и не съм го правил
6...винаги е било така
7.Повярвай ми виждал съм какво е ревност и аз съм много далеч от това.Как така той се държи по хубаво с нея?Аз я защитавам,обичам,бил съм с нея в какво ли не,даже по едно време се осъзнах че се държа прекалено добре
Сега осъзнах къде може да е проблема...просто съм се държал прекалено добре с нея и един вид съм и бил "в кърпа вързан"А когато е лесно не е интересно.Може би затова си е писала с него,защото не е лесен,защото е имало тръпка.
Въпроса е какво да правя сега?Ако се отдръпна и и покажа че не съм и "сигурен",ще ми направи проблем-защо се държиш различно,ти се промени и тн тн.dead end
добре, де, тогава защо сте заедно, като 6 месеца вече от самото начало се дразните по този начин? Ще кажеш любов, ама то това е по - скоро не искам да съм сам, поне от едната страна.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."