.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на SurfSky

Свързване на PC с TV

Здравейте , искам да свържа компютъра към телевизора . Разбрах че ми трябва кабел , отидох до Технополиса , видях такъв кабел от PC към ТВ , но пишеш че е само 5 метра дълаг,а според мен разстоянието от компютъра до телевизора е над тези 5 метра ... Какво да правя?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Aз си взех 10 метра HDMI кабел + преходник от HDMI към DVI, ама не беше от Технополис. Потърси в други магазини за електроника/техника, със сигурност ще има (не че имаш друг изобр, де щом нямат повече от 5 метра... )

Значи взимам един HDMI кабел ( колко пари излиза г/д) , и преходник?

Преходника си го взех, тъй като мойта видео карта е малко старичка и няма HDMI изход, а е само с 2 DVI. На теб сигурно няма да ти трябва. А самият HDMI кабел е 20 кинта за 10м. Преходникът, ако все пак те интересува, е 5 ле'а

П.П. Не съм го взимал от Технополис/техномаркет, тъй като слагат безсмислена надценка.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Или вземаш две по 5 метра и ги свързваш с нещо наречено преходник (HDMI-HDMI адаптер):

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Опрваих го , пуснах картина имаше ( малко збита , губят се крайщата малко ) . Звука ще си ползвам от тонколоните на PC като гледам някой филм на Тв-то , та въпроса ми е проблем ли е когато вадя кабела от монитора към PC , и слагм този към Тв-то и компютъра не е спрян?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Опрваих го , пуснах картина имаше ( малко збита , губят се крайщата малко ) . Звука ще си ползвам от тонколоните на PC като гледам някой филм на Тв-то , та въпроса ми е проблем ли е когато вадя кабела от монитора към PC , и слагм този към Тв-то и компютъра не е спрян?
    Не, стига да не ти бъгва видео картата /т.е. след това да нямаш картина/
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

А защо някой филми ми запичат като ги пусна на телевизора ? ( ПС: забелязах че филмите който ми правят пробле са тип BluRay )

Град
    Варна
    Вероятно видео картата ти е слаба, за да изкара филма на резолюцията на телевизора.

П.П. Каква ти е видеокартата. На какъв телевизор?
    На компа пак ли секат?

На компа не секат,телевизора е Panasonic ( плосък) , wideokartata Гигабъте GT 220 1gb ( не е силна знам )
    То няма да тегля Blu Ray ...

Мега фен
    ползваш ли преходник-конвертор до телевизора?, и колко дълъг е кабела до там?
    Последно редактирано от npp : 11-19-2012 на 08:57

Мойта видео карта е 8600gt 512 mb ddr2 и Blu Ray филми на "32-ката с full hd резолюция вървят идеално. Надали ти е от видео картата

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз се боря с друг начин за свързване, но не знам дали да задам въпроса си тук. Много ще отклоня темата. Ако някой се е занимавал с DLNA нека ми пише ЛС.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ползваш ли преходник-конвертор до телевизора?, и колко дълъг е кабела до там?
    Ами не ползвам преходници , 5 метра ми е кабела

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си