.
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Threaded View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай малко, аз не залъгвам себе си, че съм обвързана.
    Аз залъгвам въпросния бивш, следователно, осигурявам си приятна вечер, лишена от присъствието му около очарователната ми особа. Защо това е лошо?
    В повечето случай при жените, когато става дума за някакъв контакт с бивш, дори косвен... наемането на гадже няма да е с цел " да седи далеч от мен". По-скоро жената ще е с най-хубавите си дрехи, с малко повече грим от нормалните излизания, високи токове, червила.. обичайното. А пък целта на наетото гадже няма да е да държи бившия далече, а ще е там за да покаже на бившия, че жената е продължила напред, че е преживяла съответния бивш и има един много хубав живот. Което.. не е така, оттам самозалъгването и жалкарските изъплънения, оттам доказателството за хронична комплексарщина.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пък и (макар и спекулация) все си мисля, че тия перфектни актьори май никога няма да са баш перфектни, никой не е и забавлението ти не е гарантирано по никакъв начин.
    Кво перфектни.. цяла вечер ще му трепериш да не се издъни. Защото, ако си човек, който се кланя пред чуждото мнение, съответно си е наел компаньон, то тогава страхът от това този компаньон да се изложи ще бъде огромен. Оттам и лошата вечер.
    Последно редактирано от umri : 11-19-2012 на 12:15
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си