.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо не? Имам подходящи дрешки, мога да се усмихвам чаровно, гримирам се според повода, не пия /сиреч кавалерът печели и моя алкохол/, от шопска салата ми е втръснало /печели автоматично и нея/, що да не поизтъркам подметки от хорца на нечия сватба? Проблемът ще е да синхронизираме версиите. Така, до тук беше тролската част.

Ако се наложи да правя подобна услуга, държа да познавам поне бегло човека. Не бих се натресла в абсолютно непозната среда, ако ще и джакпота от тотото да ми дадат.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Защо не? Имам подходящи дрешки, мога да се усмихвам чаровно, гримирам се според повода, не пия /сиреч кавалерът печели и моя алкохол/, от шопска салата ми е втръснало /печели автоматично и нея/, що да не поизтъркам подметки от хорца на нечия сватба? Проблемът ще е да синхронизираме версиите. Така, до тук беше тролската част.

Ако се наложи да правя подобна услуга, държа да познавам поне бегло човека. Не бих се натресла в абсолютно непозната среда, ако ще и джакпота от тотото да ми дадат.
    Абсолютно.
    Разочарована съм от тесногръдите мнения.

Не бих отказала да бъда наета за красива и умна придружителка, не виждам нищо лошо, няма намесен секс и прочее. Ако човекът е преценил, че за конкретното събитие има нужда от съпруга/братовчедка/сестра, защо не?
    Веднага казвам защо аз бих прибегнала до това. На бизнес вечеря, например, ако трябва да се обсъжда сделка, а не мъжката част от колектива да ми се свалят цяла вечер, съпруг/годеник би вдъхнал малко респект. Какво пречи да си наема един, за да се съсредоточим върху истинската цел?
    Естествено, ако си нямам реален :д

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Веднага казвам защо аз бих прибегнала до това. На бизнес вечеря, например, ако трябва да се обсъжда сделка, а не мъжката част от колектива да ми се свалят цяла вечер, съпруг/годеник би вдъхнал малко респект. Какво пречи да си наема един, за да се съсредоточим върху истинската цел?
    Естествено, ако си нямам реален :д
    Близо си до една от причините за "наемане" на някого според един сайт(http://rentaboyfriend.com/).
    Но пък спомена още една.

Между другото,хубаво е,че се стигна до причините...

Как смятате,има ли наистина причина/цел,която да оправдава средствата или в случая въпросното "наемане"?

anonymous708973
    Guest
    [QUOTE=Kaena Smith;10493363
    Как смятате,има ли наистина причина/цел,която да оправдава средствата или в случая въпросното "наемане"?[/QUOTE]

Причина има за всяко нещо, понякога повече от една.
    Обективно погледнато, като хубаво момиче не ми представлява никаква трудност да си намеря някого и без да дам един лев, но какво от това? Не виждам нищо лошо в наемането на някого или аз да бъда наета. В края на краищата, какво се изисква от мен? Да стоя, да бъда красива, да отговарям умно, ако ме попитат нещо... нищо непосилно. Нищо нередно. И си имам достатъчно самоуважение, благодаря.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Проституция в социално приемливи дрехи.....
    Да. И какво от това?

В някои среди обвързаните се приемат по-добре от необвързаните. Значи ли това, че трябва да си жертваш кариерата само защото в конкретния момент нямаш човек до себе си? Не.

На някои семейни събирания е ужасно тегаво да си без "половинка". Ако един нает придружител ще спести всички коментари и неприятни шушукания "Ау тя пак е сама"- защо пък не?

Не става въпрос за себеуважение/самочувствие/увереност и прочие. А за прагматизъм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Да. И какво от това?

В някои среди обвързаните се приемат по-добре от необвързаните. Значи ли това, че трябва да си жертваш кариерата само защото в конкретния момент нямаш човек до себе си? Не.

На някои семейни събирания е ужасно тегаво да си без "половинка". Ако един нает придружител ще спести всички коментари и неприятни шушукания "Ау тя пак е сама"- защо пък не?

Не става въпрос за себеуважение/самочувствие/увереност и прочие. А за прагматизъм.
    Съгласен съм,нали скоро имаше обява в продавалника,че едно момиче си търси кавалер за сватба.Аз също не виждам нищо лошо,да това е приемлива форма на проституция,но пък това е добро поле за изява за хора който искат да се занимават с театър и актьорско майсторство.Има си много страни,аз бих се предложил,ама не вярвам някое момиче да ме вземе да се хвали с мен на някоя сватба или някакво тържество
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не бих се натресла в абсолютно непозната среда, ако ще и джакпота от тотото да ми дадат.
    Ще те гръмнат ако спечелиш толкова пари. :д Няма да можеш да им се нарадваш. Иначе не бих я ползвала тая услуга, имам си достатъчно приятели, които да помоля за услуга примерно или нещо такова. Да ме наемат ми звучи много гнусно, сякаш съм голф тройка или скапан малък апартамент. Да, бих направила услуга на някого, но не срещу заплащане. Не съм такъв човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си