Ами аз личнто не намирам нищо лошо в това.Мисля че това е по-добиря вариант да ти платят порсто един вид за компания отколкото да правиш секс за пари мисля че второто е по унижаващо и засрамващо.В някой ситуации е наистина малко неловко да отидеш сам ще се чувстваш меко казано не на мястото и хората ще те гледат или с насмешка или с съжаление.Примерно на свадба нямаш гадже няма с кой да отидеш по-добре да наемеш някого ако наистина си толкова без изход и възможности не толкова да се изкукаш отколкото примерно баб ти да не ти мрънка колко е жалко че си сам и да седиш до нея и да слушаш клюките на старите дами като отидеш с дама е по-друго е вярно че един вид измама но на кого му пука като ще избегнеш неудобни положения и вече няма да седиш по принуда до някого когото не понасяш.Е мисля примерно за азия където има доста такива момичета ибха наели някое хубаво гадже за да накарат да ревнуват някого когото харесват тук е спорен въпроса.На официалин събития ще се изгазариш така.Вижте има хора всякакви и различни ситуации всеки си прави избора сам за себе си колкото и странен да е за нас не трябва да съдим и да се изказваме крайно само защото на нас не ди допада нещо и да осъждаме човека.Аз лично бих се дала поднаем с радост ибх помогнала на дадения човек стига само компания да правя да говоря и прочие а не нещо друго това мисля че има и положителна страна защото може да завъдиш познанство примерно с човека когото те е поръчал и така .Не бива да се страхуваме да пробваме различни неща стига да не са прекалено крайни .