Обичам едно момче от повече от една година. Аз съм на 17 и той също.Искам да ми помогнете според вас дали и той има чувства към мене.По принцип ние се познаваме от деца израсна ли сме заедно, но аз усетих горе долу от една година че имам интерес към него но след време осъзнах че го обичам. Ето и моята история как почна по принцип не се виждах ме често, но миналото лято той почна да излиза с моята компания и винаги си търсеше повод да се заяжда с мен, дори и сега е така, аз до сега съм нямала връзка с никого не знам защо може би не желая никого освен него. По принцип когато а не излизам на вън и някои говори зад гърба ми той ме е защитавал, но когато е с мен винаги търси начин да ме унижи пред другите не знам какво точно съм харесала в него но за мен е той много важен.По принцип го виждам доста често аз излизам точно по това време когато той смята да се прибере за да го забравя по някакъв начин, но той тогава не иска да се прибира, той е наясно с моите чувства към него, аз не съм му признала а моите приятелки са му казали и той нищо не е казал, нито че ме харесва нито е отрекъл и не знам как да постъпя. Аз не го карам на сила да ме харесва но поне и аз да знам може ли да ми помогнете, ще ви бъда много благодарна.