- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна ситуация
Ето я и моята история...аз съм на 15 и половина до сега не съм имала гадже ,но ето че и и мен не подмина купидон и от месец съм много влюбена в едно момче ,което има добро сърце и е толкова различен от останалите поне за мен.Проблемът му е ,че е толкова срамежлив и само ме гледа в часовете и не смее да ме заговори да речем.
Забелязах нещо друго приятелите му като ме видят и му го казват за да ме види ,тоест му правят някакви знаци и това не ставало веднъж а доста пъти.С въпросното момче сме в един клас и един от неговите приятели стои точно зад мен и веднъж реших да го поразпитам за него и той ми отговори на всички въпроси за него даже на тези които вече знаех ,даже ми каза че му се иска да го направи защото не бил още ....досещате си..Незнам защо ми каза всичко това уж му е приятел а каза за него толкова лични неща...Мислите ли че му е разрешил или говори без той да знае?Объркана съм много защото аз се опитвам да бъда до него ,да го заговарям но незнам дали няма да му стана досадна такаусещам как се изчервява и смущава, а толкова много ми липсва даже супер много и като съм близо до него времето спира който се е влюбвал знае за какво говоря въпроса е ,че ме страх да му призная за чуствата си за да не ме отблъсне ,защото ще ме нарани ужасно много.А незнам дали е плюс или минус ,че един от нашия клас е разбрал че го харесвам и все му говори за мен а той се усмихва и изчервява леко но друг път не му обръща внимание даже се дразни...Усещам ,че когато говоря с други момчета никак не му харесва и ме гледа някак си...с други думи ревнува познавам това чуство както и реакция и няма как да сгреша.Както разбирате нямам никак опит с момчетата и незнам как да подходя....
Но знам че бих направила първата ,втората и колкото крачки трябва защото като знам ,че той не би ....
![]()
Последно редактирано от oburkanata_32 : 11-17-2012 на 16:31
В днешно време момчетата са по-стеснителни от момичетата и има случаи в които ако си харесаш момче или действаш ти или нищо не се получава![]()
добре, че си цензурирал досадното клише.
по темата: подхождаш със "искаш ли да отидем на кънки някой ден?" и нападате зимния : ) полезно+приятно ^^
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И ако не е от София ще нападнат какво? (не е заяждане, констатирам факт)
По темата:
След часовете на излизане от училище повърви с него, само гледай да няма негови приятели или съученици с вас. Хвани го за ръка, кажи му че го харесваш и направо го питай дали иска да сте по-близки. Щом не се притесняваш да направиш първата крачка, значи не трябва да те е страх от отговорът му. Аз съм сигурен, че ще е положителен. Просто е срамежливо момчето.
Успех!
Последно редактирано от Зъбчето : 11-18-2012 на 08:50
^стига се яде с мене.
okay![]()
Не прави грешката да си имаш гадже от класа...аз съм я правил 2 пъти и съм съжелявал много.Знам какво си мислиш...че ще ви е яко и то ще ви е ама първите 3-4месеца ..после ще ви писне ,защото ще сте нон-стоп заедно..И понеже сте на по 15 и шанса да ви е сериозна връзката е малък ,ще дойде момент в който ще се разделите и после си представи следващите ви години как ще преминат...(в избягвания енд шитс).Сори ,че съм толкова негативен ,обаче знам как се чувстваш и знам след това как ще се чувстваш.Пак се извинявам за негативността ми и разбирам как се чувстваш обаче помисли преди да правиш нещо .А има шанс и да греша де
![]()
Последно редактирано от pozitiwen : 11-18-2012 на 10:07
^ако знаят как да се разбират не е проблем, че са от един клас. Моята най-успешна връзка е с момче от моя клас. Бяхме заедно 2 години после се разделихме, разбрахме се като хора и нито класа беше задължен да става свидетел на спорове и лудници, нито пък ние да бъдем участници в подобни. След време се събрахме отново и ей на пак сме заедно от повече от година. Всеки ден на един чин и..happy together : ) Искам да кажа, че понякога изходът не е толкова фатален.