- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за "случайно" запзонанство
Дайте примери за уж "случайно" запознанство с момче.Да не е например това с блъскането..нещо по оригинално и не толкова очевадно, че е нарочно.Благодаря
Носи няколко учебника и тетрадки в ръце и се блъсни в него и ги изпусни...ето,много романтично и оригинално![]()
>>DjBelev<<
Вървиш и го питаш нещо супер рандъм, най-лесно ако го знаеш дори, като например "Къде е кабинет еди кой си?" , "Коя е тази улица, малко съм неориентирана, а трябва да стигна еди къде си?", ей такива много.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Леприкона ми взе думите от нещата.Също така може ако носиш примерно някакво бижу медельон огърлиза гривна каквото и да е било то съвсем случайно да изхлузи и падне на земята естествено така трябва да направиш че човека да забележи това и така той ще ти се обади и каже че си изпуснала даденото украсение и ще запознаете.Или пък като го видиш но той трябва да е в гръб да се затичаш в него и да му скочиш на врата сякаш си вядал твой пирятел и да се лигавиш аме да изпорлзваш този предлог че си го помислил за твой приятел че си си припознала и в последствие ще се запознате наистина.Или пък просто го спираш усмихваш му го и го заговаряш.а кафе преди не знам колко време даваха как мъже се учеха да свалят жени правилно как да действат какво да кажат ка кда жиртикулират и прочие би могла да пробваш същото да удариш някой невинен флирт нещо от този софт.
Последно редактирано от Brook : 11-18-2012 на 05:39
Уепни му една целувка. Това винаги работиМъж ако го направи на жена ще получи шамар в 99% от случаите, но ако жена го направи на мъж, никога нищо няма да стане (освен ерекция при мъжа).
![]()
А да попитам момчетата, как бихте рейгирали ако дадено момиче ( което със сигурност сте забелязвали преди, в смсиал гледали сте се..ала бала) дойде и дирекно иска да се запзоане с вас, би ли ви се харесало или би ви се сторило нахално..споделето мнение
Искай му пари за някакво бебе на картичка. При мен това винаги работи.
пффф, по-лошо бих реагирала, ако някой се блъсне в мене на улицата, и после, вместо да се извини и да си тръгне, реши, че искам да говоря с него по някаква причина...ако просто дойде и ме поздрави, ще съм по-склонна да говоря с него...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако си правиш планове, не се ли убива идеята със "случайността"?
Ето един цитат от "Stranger than fiction"
-Да не си член на анрхистка група?
-Анархистите имат група?
-Да, опасявам се, че имат.
-Събират се?
-Да.
-Това не убива ли целия замисъл?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отиваш и му казваш, че искаш да се запознаете и се държиш нормално. Ще оцени това, че си откровена и естествена.
Оригиналните неща ще ти трябват по-натам... при запознанство в повечето случаи е някакво психарско и крийпи. :Д
Зависи.Ако не му харесва може и да не се зарадва особено
Edit: Сега като се замислих може и да бъде приета за лека жена така.
На мен лично много би ми харесало.
А иначе все повече се убеждавам, че ако си в заведение най-доброто място за такива "случайни" запознанства е именно коридорчето на тоалетната.Изчакваш човека, с който искаш да се запознаеш да влезе в коридорчето и след малко влизаш и ти.Молиш си се на ум тоалетната да е заета и по възможност той да чака сам ако се притесняваш от други хора пък и да изглежда още по-случайно. Мен например така са ме заговаряли три момичета.Първият път не беше точно запознанството.Истинското запознанство беше когато си танцувах и момичето дойде и започна да танцува около мен и се мушкаше и в ръцете ми пък аз с напълно непознати не съм напълно отпуснат.Поинтересува се за мен.Пита ме за името ми и ми казва своето разпита и една позната на нейна приятелка от обкръжението ми тогава.А иначе третият път като се засякохме братовчед ми каза, че са се засекли в тоалетната.Само десетина минути по-късно отидох и аз.Тя влезна почти веднага след това.Ситуацията беше идеална именно,защото тоалетната беше заета и това беше един от малкото пъти дето останахме само двамата очи в очи. Заговори ме и разговорът продължи докато не дойде време да влизам.Вторият път си беше баш в предверието на тоалетната.Беше заето, а едно непознато момиче започна да дава зор на този дето беше в тоалетната и започна да ми разправя как се бавел и да ме пита дали мъжете или жените били по-бързи.Влезнах после ми даде зор и на мен и понеже беше счупен капакът като излезнах и разправям, че съм се бавил,защото и двете ръце ми били заети пък тя се избъзика.По някое време излезнах навън при пушачите,защото от алкохола ми се приповдига, а тя ме пита какво съм ял и ми вика да съм ходел някъде на по скрипно място, че не и се гледали остатъци от шопска салата. Третият път беше пак в предверието на тоалетната тези дни и две момичета си говореха.По едно време едната ме погледна и ми казва:"Питай ме какво". Малко странно ми стана пък и не знаех дали въпроса е насочен към мен,но я попитах. Тогава тя започна да ми обяснява, че всъщност била братовчедка на първото момиче, за което споменах.При брат ми пък същата вечер и пак на същото място имало друга ситуация.Някакъв си показвал татуировките на някакво момиче, след което влезнал в тоалетната.В следващият момент момичето започнало да си показва нейните татуировки на брат ми. Та ето ти случайни начини за влизане в разговор и запознанство.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-19-2012 на 07:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Тва е интересно с тоалетната. Сега със забраната за пушене, ако се излиза навън да се пуши, също е опция да заговориш някого. За пушачите де.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ами ако е красива аз ше и товарнаама ако е грозна ше и бия шута
![]()