- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 клас проблем
Заеби я, ако не те търси си преебан.
Такава мацка ли искаш,пич? Такава,която се прави на недостъпна и се вълнува само от собствения си интерес? И не я виня,на 12-13 сте...искаш да имаш сериозна връзка на такава възраст? В този момент още не сте достатъчно зрели и не сте се оформили като личности.Много рядко на тези години можеш да срещнеш човек,който е сериозен и всеотдаен,много сте малки.Според мен забрави за това и си залягай над училището - другото само ще дойде в подходящия момент.![]()
Момче съжалявам за изказването , но още си лапе , като гледам кво ти е мисленето , апък и момичето едва ли мисли по различно и освен да се цункате по бузката няма кво да правите.... Но твоя воля
blagodaria za suvetite
Абе хора, давате любовни съвети на 6-ти клас. 12 годишен пикльо.
Стегнете се, моля ви.
Аз нищо не разбрах от т'ва обяснение, ама карай. Ще отговоря на въпроса, който мисля че си искал да зададеш : Просто не си и интересен. Случва се.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
6клас...хм,при нас беше по-скоро обратното,момичетата искаха гаджета и имаха такива от горните класове а момчетата бяха дечковци.при теб май тя е дечко а ти си по-зрелия (то па в 6клас една зрялост..)
Най-вероятно те е използвала! Спри да се интересуваш от нея,набележи си друго момиче,което ще те уважава или не си търси никаква.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 12-07-2012 на 11:55