.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    не съм показала полвин цици и вий на момичетата само това ли им гледате?
    Космите по гърба ли да им гледаме ?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от z0mb1e Виж мнението
    Здравеите! Бих искал да ви попитам защо когато мастурбирам не усещам удоволствие
    опитвал съм Доста пъти и не усещам, Момче на 12 Години съм ако ще ви даде инфо За да ми помогнете

а и Съм Рязан Дали има нещо Общо с Това
    не си помисляте че рязаните Никога не усещат удоволстви от мастубирането Спомням си Че бях изпитал веднъж като Малък
    ееее и пак искам да го усетя но не се получава Опитвам вече Втора Седмица И нищо
    Братле , тоя където те е рязал е бил пиян и ти е махнал тестиситe докатo си бил в упойка ! Без да те обезкуражавам , ама нема да ти дойде кефа !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Послушах Съвета на AfterSex и Вече проблема го няма усещам си ..... нали знаете

Може да заключите темата

Цитирай Първоначално написано от z0mb1e Виж мнението
    Здравеите! Бих искал да ви попитам защо когато мастурбирам не усещам удоволствие
    опитвал съм Доста пъти и не усещам, Момче на 12 Години съм ако ще ви даде инфо За да ми помогнете

а и Съм Рязан Дали има нещо Общо с Това
    не си помисляте че рязаните Никога не усещат удоволстви от мастубирането Спомням си Че бях изпитал веднъж като Малък
    ееее и пак искам да го усетя но не се получава Опитвам вече Втора Седмица И нищо
    сигурно има нещо общо с тва че си рязан щото аз на твойте години та и мн по малак нямах такива проблеми явно мастурбацията не е за тебе ;(

Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    май че още ти е рано за това, ... иначе , аз с приятеля ми като го праим и с единия пръст му таковам...
    масажирам простата, сещаш се, нали... за какво говоря.. и тогава свършва, ти по-добре да залягаш на уроците,
    ама ако си много напорист, може да пробваш това с простатата и тряа да стане работата, иначе не избързвай,
    щото пък туй с обязването, незнам, може и затова да не ти става ...баси , тога ва си прецакан ,
    много си зле, като не знаеш какво да кажеш по-добре не го казвай!!!!!

ти си зле, като не ги разбираш тези работи кво се месиш

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Момчето е на 12 години,вие му казвате да си намери приятелка и проблема щял да е решен...На 12 мисля,че е малко рано да започва да води полов живот,а и никоя няма да му пусне
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си