- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна
Първо да обесня,че става въпрос за мен и не съм бременна и понеже се бях филмирала толкоз много реших да пиша да видя какво е мнението тук.Пролетта ми закъснява цикъла и ме прескочи месец, но не се притесних защото ми се е случвало и преди.Когато ми закъсня и втория си направих тест - отрицателен.Грешката ми е , че не потърсих лекарска помощ още тогава.Трети месец - леко прокървяване за 2 дена и започнах да наддавам килца и вече адски притеснена се сетих да ида на лекар чак на четвъртия месец - юли стана.Проблема ми се оказа хормонален - хормон над допустимите граници 5 пъти.Вече съм добре след като посетих ендокринолог.Но през това време се чудех какво да правя.Бях тотално шашната, а и момчето с което се чуках за последно като му казах и се побърка спря дори да ми звъни и ме изтри от скаипа си.Направо пълен филм.Тази случка ще ми е обица на ухото на за цял живот и вече занапред ще знам първо да търся лекар да споделя с нашите.Това направо ми уби психиката тези месеци въпреки,че знаех че не може да съм бременна...Та не правете грешката като мен , а ходете на прегледи за да не се филмирате излишно.Та и да ви питам как бихте реагирали ако ви се случи на вас това - ще споделите ли с родители,с гаджето?Или ще се оправяте сами?
Oправям се сама в такива ситуации, мисля, че годините ми са достатъчно, за да не търся помощ от майки, приятелки и етц![]()
Оправям си се сама, а и редовно ходя на прегледи, дори и без да имам някакви оплаквания. Иначе винаги споделям на мама и на приятеля си.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чак такъв проблем или подобен не съм имала, но като цяло споделям с приятеля си, ако нещо ме притеснява и той винаги е готов да ми помогне с каквото може.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Споделям с моичкия и хвърчат тестове, ако има проблем.
Иначе и без това поне веднъж в годината съм при АГ. Холестерол следя, кръвна захар- не е като да съм безотговорна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужас, как може да те изтрие от скайпа си ?! И да не ти вдига? Ами ако си бременна и той е "виновен" ?? Ще те заебе ей така?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
С риск да изглежда сякаш вкарвам поучителен разум: какво ще рече "момчето, с което се чуках за последно" ? Звучи ми като някой с когото си правила случаен секс. Ако е така - не се изненадвай когато те изтрият от скайп. Така е като не му пука за теб..
Аз нямаше да чакам толкова на твое място. Споделям с приятелки, с нашите няма шанс.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Е не може ли да правиш секс без обвързване? Не сме в 18ти век все пак.Но винаги трябва да се пазиш, независимо дали е със или без обвързване. Винаги!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В твоя случай бих споделила на майка ми, аз всичко и казвам и бих отишла незабавно на преглед... И аз съм се опарвала така, като чакам да ми мине от само себе си и не ходя на преглед навреме
На мен лично не ни се е случвало,но имах колежка на която и се случи,тя сподели с причтеля си и с колегите,отиде на лекар и така..... Аз лично ще споделя на приятеля си,които е винаги до мен и до сега вече 5 години ме е подкрепял въвъ всичко и на майка си която е мед. сестра и ще реагира адекватно.......Моя апел към всички млади и не толкова млади момичета е да ходят редовно на гинеколг дори да няма причина,за да им е мирна и кротка главата.....
Нямала съм такъв проблем, дано и да нямам.. И все пак, ако някога се случи, определено ще споделя с приятеля ми.
Той винаги е до мен и ме подкрепя, сигурна съм ,че би ме подкрепил и в това.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3