Първо да обесня,че става въпрос за мен и не съм бременна и понеже се бях филмирала толкоз много реших да пиша да видя какво е мнението тук.Пролетта ми закъснява цикъла и ме прескочи месец, но не се притесних защото ми се е случвало и преди.Когато ми закъсня и втория си направих тест - отрицателен.Грешката ми е , че не потърсих лекарска помощ още тогава.Трети месец - леко прокървяване за 2 дена и започнах да наддавам килца и вече адски притеснена се сетих да ида на лекар чак на четвъртия месец - юли стана.Проблема ми се оказа хормонален - хормон над допустимите граници 5 пъти.Вече съм добре след като посетих ендокринолог.Но през това време се чудех какво да правя.Бях тотално шашната, а и момчето с което се чуках за последно като му казах и се побърка спря дори да ми звъни и ме изтри от скаипа си.Направо пълен филм.Тази случка ще ми е обица на ухото на за цял живот и вече занапред ще знам първо да търся лекар да споделя с нашите.Това направо ми уби психиката тези месеци въпреки,че знаех че не може да съм бременна...Та не правете грешката като мен , а ходете на прегледи за да не се филмирате излишно.Та и да ви питам как бихте реагирали ако ви се случи на вас това - ще споделите ли с родители,с гаджето?Или ще се оправяте сами?