- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ! Отчаняна съм
Здравейте!
Не мога да го нарека сериозен,но имам проблем с лицето. Използвала съм какво ли не, но ако има ефкт той ще е за кратко време или изобщо няма да има. Използвала съм Devercin, Dalacin T, Acne out, Zinerit, маска от хума, хидратанти и ексфолианти за почистване и вече се изморих и отчаях от този проблем. Ще съм адски благодарна ако някой сподели как се бори срещу тези ужасни пъпки.
Какъв проблем точно имаш с лицето? На дерматолог ходила ли си?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам пъпки на челото и бузите,но без гной. След като сложа лекарство се зачервяват и остават като петна, и не се махат. Не ме болят и не се подуват, но не се махат. Не съм ходила на дерматолог, защото не мисля че е толкова неизлечимо без негова намеса, но може би трябва да се посъветвам и със специалист.
Последно редактирано от DualityD : 11-24-2012 на 11:19
не ям сладко и мазно по принцип
Ами иди все пак на лекар, на мен много ми помогна едно от гореизброените, което ти си използвал.
Нямаме право из форума да препоръчваме антибиотици и лекарства, които се отпускат с рецепта.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Би ли споделила нещо повече за този крем ?
Не знам колко ти е сериозен проблема, но според моя опит (сменях дерматолози и не щадих средства в продължение на години) най-ефикасното средство се оказа бензил пероксид. Това е активната съставка, питай в аптеката за крем с нея. Ако случая ти е по-тежък това се комбинира с Ретинол и си чук. Ретинол обаче не се продава в България.
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Отиди на козметик и той ще ти предпише един крем, който и аз му забравих името, но е малко скъп.Една приятелка има същия проблем, но си купи някакъв крем и започна да се чисти. И от belea си беше купила нещо за акне ли какво и започна малко да се чисти.
Но за всеки случай отиди при козметик и той ще ти каже какво да си купиш.
Козметиците най-много да я преебат още повече. По-добре дерматолог, който си е човек с образование по темата.
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Имах подобен проблем, ходих на дерматолог изписа ми серията на Ив роше, но по-добре отиди на лекар той ще ти каже най-добре от какво имаш нуждаПопитай личния/личната ти лекарка за някой добър в града и да ти даде направление
![]()
Благодаря Ви много за отговорите.![]()
Аз по принцип нямам пъпки преди да ми дойде ми излиза тук там някоя и я мажа с медико идеал,бг крем на арома и ми помага,преди да си легна си сложа крем доста на пъпката,и на сутринта я няма.Но не знам на теб дали ще ти помогне,пробвай 1.80 някъде струва![]()
или отиди на козметик и да ти направи някакъв лосион,специално за твоята кожа,също помагат при акне![]()
Благодаря! До някъде може да успокои раздразненията, ще пробвам![]()