какво мислите за тези обувки, които в момента май са доста модерни.. http://shopping-terapia.com/files/th...248817_616.JPG?
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Стават. Много са ми груби и не биха отивали на всичко. А и не бих ги носила.
^^^
Бургас <3
Могат да се комбинират с много неща, има и други модели доста по приятни от този,но от същия типаж. Точно този ми идва леко недодялан,но може да си пасне с доста тоалети.
maDamn
забелязвам, че ги носят и известните личности, като Майли Сайръс и др. , но тук в България сме назад с модата и малко хора носят такива обукви..!
Тва назад с модата като го чуя и ме пребивате...не сме назад с модата,просто ,понякога,колкото и някой модел да е популярен, не винаги е красив и пасва на вкуса на всеки.
maDamn
може и така да е.. не може всички да имаме един и същ вкус за обувки.![]()
Всъшност,доста момичета съм виждала с акъв тип обувки,на мен лично не ми допадат,а и точно на тези тока е доста груб.
И тук се носят. Ако ти харесват - вземи си.
На мен не ми допадат. Ако ще е токче - да е тънко.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз тези ги сложих, като пример..иначе има много по хубави от тези.
Точно тези не ми харесват.
Тези ми бяха харесали и ако нагоре бяха малко по-високи да може да се пъхат дънките вътре, щях да си ги взема.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
незнам дали да си ги взема малък град сме и всеки гледа как си облечен, а при нас малко хора имат такива..
Това не бива да те спира, прекрасна моя. Носи каквото ти харесва и в каквото се чувстваш удобно, животът е кратък и какво ще спечелиш, ако го изживееш според идеалите на другите?Твоето тяло, твоята кожа, твоята коса, твоите дрехи, твоят стил и НИКОЙ запомни, абсолютно НИКОЙ, няма право да се бърка в него. Повтаряй си това по-често и открий себе си.
Аз също живея в малък град и много се радвам на хора, които умеят да се обличат стилно и да съчетават цветовете смело.