- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женски правила за бързо сваляне на мъже [ хайде дами ние сме :)) ]
Колкото и лесно да изглежда,на някои не им е лесно да започнат разговор. Именно затова ги има и такива книги,семинари и етнц. В тях няма нищо лошо де,всеки си търси хляба някъде. А да учиш на определен тип и начин на поведение и държание в днешно време е печеливш бизнес. Няма лошо.
Малко извъртяхме темата,ама все тая.
maDamn
Шадоу, замислял ли си се някога, че всичко това, което ти се вижда за естествено, за някои не е? Та толкова естествено заложеното в теб привличане към момичета естествено ли е за гейовете? Някои хора и на 40 не си преодоляват пубертетския срам.
И какво беше това за имитирането на другите, че това не ти помага? Възпитанието, добротата, жертвоготовността изтъркват ли се? Ти като си чел "Под Игото" предполагам не си останал с впечатлението, че е доблестно да излезеш на улицата и да биеш турци, а че е доблестно да си браниш свободата. Нали все пак гледаме идеите, а не четем думите буквално.
Това пък с рибарите беше глупаво. Достатъчно съм чел, но никога не съм давал пари за това нещо. Ако беше платено, нямаше да го насърчавам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чудно преди 40 години, че и преди това като не е имало такива неща, хората как са се оправяли? Хм.
Времената се променят,хората също.
maDamn
Ми някои просто не са се оправяли. И още преди ние да се появим някои маймунки са оставали отритнати. Естествен подбор.
Както е имало и жени, които не са получавали оргазми през средновековието, така има и сега. Просто се дискутира проблема. Не виждам защо да е нерешим.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мнеее... съвсем лекичко, по женски изманипулирВаме (:Д :Д) ситуацията по такъв начин, че отстрани да изглежда, че сме били свалени, а всъщност да е обратното :д
Абсолютно съм съгласна с Мерилин, че е игра на докосвания, погледи, закачания, умишлени грешки...
Изключително много ненавиждам статии за пикъп. Дълги, пълни със сложни обяснения на прости неща... и накрая се оказва, че знам или усещам написаното. Лично аз не смятам, че имам нужда от такива неща.
Факт е, че всеки човек трябва да осъзнае собствените си силни страни и чар и да използва именно тях. Това е. Като ми дойде музата, ще се разпиша повече.