.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Колкото и лесно да изглежда,на някои не им е лесно да започнат разговор. Именно затова ги има и такива книги,семинари и етнц. В тях няма нищо лошо де,всеки си търси хляба някъде. А да учиш на определен тип и начин на поведение и държание в днешно време е печеливш бизнес. Няма лошо.
    Малко извъртяхме темата,ама все тая.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Шадоу, замислял ли си се някога, че всичко това, което ти се вижда за естествено, за някои не е? Та толкова естествено заложеното в теб привличане към момичета естествено ли е за гейовете? Някои хора и на 40 не си преодоляват пубертетския срам.

И какво беше това за имитирането на другите, че това не ти помага? Възпитанието, добротата, жертвоготовността изтъркват ли се? Ти като си чел "Под Игото" предполагам не си останал с впечатлението, че е доблестно да излезеш на улицата и да биеш турци, а че е доблестно да си браниш свободата. Нали все пак гледаме идеите, а не четем думите буквално.

Това пък с рибарите беше глупаво. Достатъчно съм чел, но никога не съм давал пари за това нещо. Ако беше платено, нямаше да го насърчавам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Чудно преди 40 години, че и преди това като не е имало такива неща, хората как са се оправяли? Хм.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Времената се променят,хората също.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Чудно преди 40 години, че и преди това като не е имало такива неща, хората как са се оправяли? Хм.
    Ми някои просто не са се оправяли. И още преди ние да се появим някои маймунки са оставали отритнати. Естествен подбор.

Както е имало и жени, които не са получавали оргазми през средновековието, така има и сега. Просто се дискутира проблема. Не виждам защо да е нерешим.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Защо си мислиш, че при нас няма такива неща? Просто нашата цел е малко по-различна- по-скоро да привлечем вниманието ви и да направим добро впечатление, но реално вие правите крачката. Иначе казано ние даваме сигнали, чрез тялото на езика и поведение, а вие разчитате и ако сте заинтересувани ни обръщате внимание.
    Мнеее... съвсем лекичко, по женски изманипулирВаме (:Д :Д) ситуацията по такъв начин, че отстрани да изглежда, че сме били свалени, а всъщност да е обратното :д
    Абсолютно съм съгласна с Мерилин, че е игра на докосвания, погледи, закачания, умишлени грешки...
    Изключително много ненавиждам статии за пикъп. Дълги, пълни със сложни обяснения на прости неща... и накрая се оказва, че знам или усещам написаното. Лично аз не смятам, че имам нужда от такива неща.
    Факт е, че всеки човек трябва да осъзнае собствените си силни страни и чар и да използва именно тях. Това е. Като ми дойде музата, ще се разпиша повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си