- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женски правила за бързо сваляне на мъже [ хайде дами ние сме :)) ]
Защо си мислиш, че при нас няма такива неща? Просто нашата цел е малко по-различна- по-скоро да привлечем вниманието ви и да направим добро впечатление, но реално вие правите крачката. Иначе казано ние даваме сигнали, чрез тялото на езика и поведение, а вие разчитате и ако сте заинтересувани ни обръщате внимание.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Мнеее... съвсем лекичко, по женски изманипулирВаме (:Д :Д) ситуацията по такъв начин, че отстрани да изглежда, че сме били свалени, а всъщност да е обратното :д
Абсолютно съм съгласна с Мерилин, че е игра на докосвания, погледи, закачания, умишлени грешки...
Изключително много ненавиждам статии за пикъп. Дълги, пълни със сложни обяснения на прости неща... и накрая се оказва, че знам или усещам написаното. Лично аз не смятам, че имам нужда от такива неща.
Факт е, че всеки човек трябва да осъзнае собствените си силни страни и чар и да използва именно тях. Това е. Като ми дойде музата, ще се разпиша повече.