.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Threaded View

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Първо -момиче съм
    Ами извинявам се за грешката, моля да ме извиниш

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Второ, определено при мъжете е доста по-залегнало и изявено отколкото при нас. Именно ,защото съм достатъчно запозната знам как стоят нещата .
    Не казвам,че не трябва да се прилага и от жени, но по-скоро трябва да е нещо като наръчник - как да се държим нормално в обкръжението на мъже,защото при голям процент от момичетата има промяна в поведението - към зле.
    Започват едни фръцкания, надувания, едва ли не- щом ти е обърнал внимание -значи е принцеса.
    Като цяло нещата не могат да се обяснят с няколко изречения,но не смятам,че ако се правиш на друг ще спечелиш много в каквото и да е отношение. Може би по-скоро трябва да сме естествени и дами!
    Нямам в предвид такава коренна и искуствена промяна. Със сигурност "фръцканията и надуванията" няма да помогнат на никого в каквото и да е. Надали някой би харесал нещо, което е 100 % заучено. Трябва да си имаме собствен стил, но това не пречи да взаимстваме и от чуждия. Винаги има малки и дребни детайли, които могат да ни помогнат да правим значително по-добро впечатление.

И искам да добавя още нещо като пример, защото това " бъди себе си" винаги ме е дразнело. Представи си едно по-срамежливо момиче, което поради някаква причина има ниско самочувствие и почти не общува с никого. Харесала си е някое момче, вижда го всеки ден, но си няма и идея как да му покаже. Нямат общи приятели, които да ги запознаят. Мислиш ли, че в този случай това да е себе си - в случая да бъде срамежлива би и помогнало?
    Последно редактирано от a1a2b3v : 11-18-2012 на 14:38
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си