.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Question ИСКАМ И ТЯ ДА МЕ ИСКА!!! ПОМОЩ!

Здравейте, с голяма мъка на сърцето си отварям тази тема, защото аз съм жертва на несподелена любов! От 2 месеца тичам след едно момиче, което не желае да се обвързва в момента ( не само с мен, а по принцип, поне тя така казва). Моля ви, дайте идея какво да правя, защото преживявам много тежък период, и наистина много ми е мъчно, че тя не иска да бъде с мен... Умирам за нея! Разбирате ли? Не ми казвайте, че мога да я забравя и да го направя и т.н Дайте съвет как да я впечатля и да усети тя, че всичко при мен е истина, и не само, и нека и така да я разчуствам, че тя да реши да ми даде шанс, а впоследствие тя като ми даде шанс да съм до нея, аз ще я накарам да се влюби в мен! Идват ми хиляди нещата на главата, но незнам кое е правилно.

Мислил съм да накарам най-добрата ми приятелка да отиде с нея да говори за мен на кафе и да и обясни като жена на жена колко ми е зле на мен и да й се скара леко защо ми го причинява това, че не го заслужавам, че съм наистина добро момче ала-бала( все едно аз не знам за тяхната среща). Мислил съм да се напия и да направя нещо голямо, но незнам какво, не искам да е някоя простотия, която да я ядоса, а нещо, което да я впечатли. Мислил съм късно вечер докато тя спи, да отида под терасата където живее и да й напиша на улицата под терасата с огромни букви по асфалта, че я обичам. Мислил съм дори, да се хвърля от някое по ниско местенце, например когато съм у тях от 3-я, да и кажа, че без нея не мога да живея и, че не искам да я забравя и тя като ми каже
    " и на мен ми е мъчно, но за сега не искам връзка" и да направя това, което го правят наистина много хора, които са в моето положение ( тераската или някоя друга драма )... Ако трябва и в море от любов ще я извикам, само кажете, дори най-откачените идеи ще ги обмисля, моля ви. Подаръци, романтични вечери, изненади, цветя не помагат, до сега с тях пробвах. Резултата е един и същ, тя все казва, че не иска връзка за момента, защото знаела как ще свърши и тази, както са свършили предишните - с разочарование, сълзи, омраза и т.н Тя е преживяла малко гадни случки с бившите си и сега нещо не и се обвързва, просто смята, че като ме отреже сега на мен ще ми е мъчно малко ( 2-3 седмици), а ако бъде с мен и след това се разделим ще ми стане още по-тежко( 5-6 месеца). Според мен това са глупости, което казва тя и мисля, че трябва да пробваме, защото аз вече се влюбих силно и наистина за мен няма връщане назад, готов съм да дам всичко, което тя иска, но тя и за това мисли, че е само до едно време... В този ред на мисли, тя смята, че аз само сега ще съм добър, а после ще стана като всички останали. Един вид хем ми вярва, казва, че съм добро момче и т.н, хем обаче се дърпа! Хем ми пише, че й липсвам, пък хем като се видим не ми дава да я целувам, защото така щяла да ми даде надежда... Иска да сме само приятели, което мен не ме устройва, на кратко това е историята...

Знам, че съм постъпил наивно и т.н. Тези неща не е нужно да ги коментираме, просто искрено се нуждая от съвет как да и взема акъла и аз на нея, както тя моя само с красивата си усмивка и прекрасните си очи... Очаквам вашите интересни идеи, споделяйте люде, ще бъда мега благодарен на всеки, който искаже мнение по въпроса и ме насочи какво да правя от тук насетне... Това да не я търся, а да оставя с времето да ме потърси тя също мисля, че няма да помогне, тя е такава, че ще си помисли, че съм я забравил и че е станало както тя си мисли, че ще ми мине.. Да не говорим, че тя дори да има нещо към мен, дори и малко, няма да ме потърси, ще чака винаги аз да я потърся..

Тя страшна работа, меко казано станах като "путка" не го пожелавам на никого да се привързва толкова, да мисля по цял ден и да го боли така както мен. Сигурен съм, че има начин, просто аз не се сещам за момента какво да направя, не е невъзможно да бъда с нея, тя е земно момиче, както аз съм нормално момче...
    Последно редактирано от grandmastercasper : 11-18-2012 на 15:11

Абе, човек ти добре ли си? Щял да се напива, да й пише на терасата, да се хвърля от някъде....
    Като не иска да се обвързва, не иска. Точка. Ако се правиш на шут.. няма да й се прииска
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ми и ти по цял ден мисли по този въпрос и ти накрая ще почнеш да се сещаш за някакви сцени от филми с подобни идеи! Няма не искам.. ще иска, ако можеш да помогнеш - помагай...

Цитирай Първоначално написано от grandmastercasper Виж мнението
    Ми и ти по цял ден мисли по този въпрос и ти накрая ще почнеш да се сещаш за някакви сцени от филми с подобни идеи! Няма не искам.. ще иска, ако можеш да помогнеш - помагай...
    Ми нямам навик да се вманиачавам по хора. И никой не можеш "да накараш" да те иска. Ако имаш търпение приемаш да си й приятел, сближавате се и може и да почне да те иска, ако й спечелиш доверието. Ама с шоу програми от типа на "хвърлям се от някой мост" няма да стане работата.

Може и да си права, ама аз това доверие не можа и не можах да го спечеля, въпреки факта, че дори спах с нея и не и направих нищо, за да разбере, че не е само секс всичко. Цветя в университета пращах с доставка, романтична вечеря в ресторант с рози и свещи, бяхме само двамата, два месеца друго момиче не съм поглеждал, във фейсбука даже не съм си писал и не само, защото тя може да поиска паролата ми и да види дали говоря истината, а просто сам не исках, защото само за нея мислех. Треперя над нея когато се разболее, грижа се по всякакъв начин, станах като мъж под чехъл, едва ли не! Постоянно й показвам и показвам и няма и няма... сега разбра ли защо искам да се правя на шут?

Може и да си права, ама аз това доверие не можа и не можах да го спечеля, въпреки факта, че дори спах с нея и не и направих нищо, за да разбере, че не е само секс всичко. Цветя в университета пращах с доставка, романтична вечеря в ресторант с рози и свещи, бяхме само двамата, два месеца друго момиче не съм поглеждал, във фейсбука даже не съм си писал и не само, защото тя може да поиска паролата ми и да види дали говоря истината, а просто сам не исках, защото само за нея мислех. Треперя над нея когато се разболее, грижа се по всякакъв начин, станах като мъж под чехъл, едва ли не! Постоянно й показвам и показвам и няма и няма... сега разбра ли защо искам да се правя на шут?
    Да, разбирам, някои хора имате нужда да се правите на шутове. Иска ти се да си с нея, но тя ти няма доверие. Доверието не се изгражда с цветя в университета, романтична вечеря и отказ от секс. А и ти си й казал и показал- "твой съм каквото и да става", а това не е интересно. Знае, че си й сигурен!

после да не съм чул защо нямало добри момчета... защото когато някой ви покаже, че прави всичко за вас го мачкате, защо?! Защото не било интересно... еми да ви пикая на интереса, това ли е интересно, това може да го каже само жена на възраст не по-голяма от 22-23... Жена от типа - "отивам да гледам Три метра под небето, че тоя Аче е много симпатичен и много ги бие мъжете и много ги ебе жените", жени от типа "Харесвам лошите момчета" , за това все са със разбити сърца и все реват, защото винаги търсят онези "гъзари" дето се правят на интересни постоянно.. Защо винаги избирате тези мъже, които ви развалят спиралата, а тези, които биха ви развалили червилото ги пренебрегвате???

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Като правиш всичко за нея много ясно, че нема да и е интересно. Не треа да си некой олигофрен дет само я обижда, ма не треа и да тичаш по нея. След като се обвържете, тогава е времето да бъдеш добро момче.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма как да предизвикаш чувства,които не съществуват.
    Ако щеш не звезди, ами и планети и сваляй,ако я няма химията нищо няма да стане. Не е до доброто държание и тем подобни,всичко е до химия. Няма как да я накараш да те пожелае. Просто насочи всичките си чувства ,емоции, активност в друга насока. Намери си хоби , постой си на дупето и потърси някоя друга, с която ще се получи. Не се хващай да 1 като удавник за сламка. Да не мислиш ,че на някоя и би било приятно , да види ,че някое момче се побърква по нея и страда Напротив - чувството е отвратително и те кара да се чувстваш гузен, за нещо което не си породил ти самия.
    Замисли се за себе си най-вече , струва ли си да хвърляш усилия за някого, който не отговаря на чувствата ти.
    Насила не става,просто потърси друг отдушник на емоциите си, в каквато и да е форма.
    maDamn

после да не съм чул защо нямало добри момчета... защото когато някой ви покаже, че прави всичко за вас го мачкате, защо?! Защото не било интересно... еми да ви пикая на интереса, това ли е интересно, това може да го каже само жена на възраст не по-голяма от 22-23... Жена от типа - "отивам да гледам Три метра под небето, че тоя Аче е много симпатичен и много ги бие мъжете и много ги ебе жените", жени от типа "Харесвам лошите момчета" , за това все са със разбити сърца и все реват, защото винаги търсят онези "гъзари" дето се правят на интересни постоянно.. Защо винаги избирате тези мъже, които ви развалят спиралата, а тези, които биха ви развалили червилото ги пренебрегвате???
    Има хора и хора. Има такива, които харесват отношение като твоето, но са малко. Аз не харесвам, аз кученце си имам-домашният ми любимец. Той ходи след мен, давам му команди и той ги изпълнява. Второ куче не ми трябва, търся мъж. С това, че правиш всичко за нея, просто не си интересен. Не е въпроса, че ние харесваме все 'лоши момчета', които ни третират зле. Харесваме личности, хора с характер...

Права е. Всичко е до химия. Най-добре CHCl3.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    най-добре солна киселина ! Примерно...
    maDamn

Ще изстине.

Сега станах и човек без характер... другия път ще знам като се влюбвам, да не го правя, защото като почна някого много да искам аз си го казвам и го показвам това... а щом се случи това ставам помияр, защото съм бил добър... айде както и да е явно мненията ни се разминават.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не, не ви се разминават мненията. Защото няма две, тя истината е само една.

И аз бях точно толкова маниакално влюбена, загубена или там както се казва - резултата беше, че ме зарязаха.
    Успокоих се, започнах да действам нормално и всичко се нареди.

Мислиш ли, че параноичните действия биха я впечатлили? Единственото, което ще постигнеш с хвърляне от някъде си, е да си счупиш някой и друг крайник или в най-добрия случай да предизвикаш съжаление. До там.

А аз все си мисля, че не искаш връзка от съжаление, нали?
    Защото ако в момента се навие на връзка ще е Точно от съжаление.
    Промени малко тактиката - бъди й приятел, накарай я с времето да придобие доверие в теб и недей да бъдеш такова кутренце.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Харесваме личности, хора с характер...
    Защо пишеш в множествено число?

Благодаря ти много за съвета това ми изглежда най-смислено от всички мнения

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Виж това е много хубаво, че обичаш толкова силно и показваш чувствата си, не се криеш...поне на мен ми харесва. Обаче както казаха и преди мен тя не те иска и няма как да се получи. Просто химията я няма. Откажи се най-добре ще е за теб така само се измъчваш.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    абе, клоун. Колко си жалък ми кажи? Според теб мъжко ли е да искаш момиче да те хареса от съжаление? Па хвърляй се от тераси, прави каквото искаш, няма да те заобича от това. Още по - смешно е да пратиш твоя приятелка да ходатайства. Освен, че приятелката ти повече едва ли ще те приема на сериозно, момичето ще ти се смее. Не иска да е с теб. Ако ще да си направиш свирка сам, няма да се промени този факт. Когато реши, че иска да се обвързва, ако иска да е с теб, ще го разбереш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Майко мила, ужас. Дано момичето наистина се държи на разстояние от теб. Такива обсебващи истории още преди да е започнало нещо, са меко казано болни и жалки. Щял да се мята и да прави драми..я си бий 2 шамара и 2 чекии и остави момичето на мира. Не можеш да накараш някого да изпитва нещо на сила. Ако ще да умираш от любов по нея и да правиш всичко, тя пак не е длъжна да отвърне и ако не й идва отвътре - с нищо не можеш да го предизвикаш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ахахаха!

Кво му отговаряте, да не мислите, че е дошъл за съвет? Малко да си пореве пред хора, малко да си го изкара на някого и току-виж някой го излъже, че има шансове, пък може и да си тръгне щастлив от темата.

Не си мисли, че си голям добряк, като ограничаваш чуждата свобода. Като толко много държиш на нея, вземи се замисли малко какво иска момичето в действителност, а не кво ще те изкара по-голям страдалец пред нея и ще я остави без изход.

А дано ти се падне некоя като тебе, да ти побелеят косите, пък да вземе и акъл да ти дойде! Вниманието й ще ти се стори като храната - първата чиния ще ти е вкусна, ама след 10-тата и ти ще повръщаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Психопатски истории...
    Everything changes, but beauty remains ...

Наистина приятеля претискаш я и то много и по този начин с всичик тези жестове постигаш точно обратния ефект отблъскваш я.Ти сам каза че е имала доста катострофални връзки нормално е на този етап да не иска да се обвързе с никой в момента сигурно се чувства като развалина отвътре има нужда да се възстонови както емоционално така и писхически предполагам че нервите и са били изхапанеи и се чувства в момента един вид безчувствена няма сили за нищо не иска да пребърза и отново някой да и разбие сърцето.имай търпение човек не действай така защото наистина е малко плащишо.Ти отколко време я познаваш свсъщност?И прави са хората по горе като ти казват че доверие не се пеели с подаръци а с действие засега трябва да се задоволиш да бъдеш приятел който да и бъде опора но ако се държиш така и това ще загубиш и повече няма да намериш път към нея.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Прекаленото ти старание е много вероятно да я изплаши. Мен такива действия ме отблъскват и дори ме ядосват, защото ставам виновна за нещо, за което грам вина нямам и съответно резултата става обратен на желания. Както ти казаха - търпение. Успокой топката малко. Просто общувай с нея. Нищо повече! Може наистина да не е готова за каквато и да е връзка. Времето ще покаже, но повярвай ми не можеш да накараш някого насила да те иска.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на tori
    Жалък си. Постъпи като мъж, тя харесва мъже, не момичета. Щял да се хвърля от някъде. Най-много да я прогониш по тоя начин. За момента не можеш да направиш нищо друго, освен да си и приятел. Тя ще го оцени много повече, отколкото разни писаници под терасата и драми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си