Здравейте, с голяма мъка на сърцето си отварям тази тема, защото аз съм жертва на несподелена любов! От 2 месеца тичам след едно момиче, което не желае да се обвързва в момента ( не само с мен, а по принцип, поне тя така казва). Моля ви, дайте идея какво да правя, защото преживявам много тежък период, и наистина много ми е мъчно, че тя не иска да бъде с мен... Умирам за нея! Разбирате ли? Не ми казвайте, че мога да я забравя и да го направя и т.н Дайте съвет как да я впечатля и да усети тя, че всичко при мен е истина, и не само, и нека и така да я разчуствам, че тя да реши да ми даде шанс, а впоследствие тя като ми даде шанс да съм до нея, аз ще я накарам да се влюби в мен! Идват ми хиляди нещата на главата, но незнам кое е правилно.
Мислил съм да накарам най-добрата ми приятелка да отиде с нея да говори за мен на кафе и да и обясни като жена на жена колко ми е зле на мен и да й се скара леко защо ми го причинява това, че не го заслужавам, че съм наистина добро момче ала-бала( все едно аз не знам за тяхната среща). Мислил съм да се напия и да направя нещо голямо, но незнам какво, не искам да е някоя простотия, която да я ядоса, а нещо, което да я впечатли. Мислил съм късно вечер докато тя спи, да отида под терасата където живее и да й напиша на улицата под терасата с огромни букви по асфалта, че я обичам. Мислил съм дори, да се хвърля от някое по ниско местенце, например когато съм у тях от 3-я, да и кажа, че без нея не мога да живея и, че не искам да я забравя и тя като ми каже
" и на мен ми е мъчно, но за сега не искам връзка" и да направя това, което го правят наистина много хора, които са в моето положение ( тераската или някоя друга драма )... Ако трябва и в море от любов ще я извикам, само кажете, дори най-откачените идеи ще ги обмисля, моля ви. Подаръци, романтични вечери, изненади, цветя не помагат, до сега с тях пробвах. Резултата е един и същ, тя все казва, че не иска връзка за момента, защото знаела как ще свърши и тази, както са свършили предишните - с разочарование, сълзи, омраза и т.н Тя е преживяла малко гадни случки с бившите си и сега нещо не и се обвързва, просто смята, че като ме отреже сега на мен ще ми е мъчно малко ( 2-3 седмици), а ако бъде с мен и след това се разделим ще ми стане още по-тежко( 5-6 месеца). Според мен това са глупости, което казва тя и мисля, че трябва да пробваме, защото аз вече се влюбих силно и наистина за мен няма връщане назад, готов съм да дам всичко, което тя иска, но тя и за това мисли, че е само до едно време... В този ред на мисли, тя смята, че аз само сега ще съм добър, а после ще стана като всички останали. Един вид хем ми вярва, казва, че съм добро момче и т.н, хем обаче се дърпа! Хем ми пише, че й липсвам, пък хем като се видим не ми дава да я целувам, защото така щяла да ми даде надежда... Иска да сме само приятели, което мен не ме устройва, на кратко това е историята...
Знам, че съм постъпил наивно и т.н. Тези неща не е нужно да ги коментираме, просто искрено се нуждая от съвет как да и взема акъла и аз на нея, както тя моя само с красивата си усмивка и прекрасните си очи... Очаквам вашите интересни идеи, споделяйте люде, ще бъда мега благодарен на всеки, който искаже мнение по въпроса и ме насочи какво да правя от тук насетне... Това да не я търся, а да оставя с времето да ме потърси тя също мисля, че няма да помогне, тя е такава, че ще си помисли, че съм я забравил и че е станало както тя си мисли, че ще ми мине.. Да не говорим, че тя дори да има нещо към мен, дори и малко, няма да ме потърси, ще чака винаги аз да я потърся..
Тя страшна работа, меко казано станах като "путка" не го пожелавам на никого да се привързва толкова, да мисля по цял ден и да го боли така както мен. Сигурен съм, че има начин, просто аз не се сещам за момента какво да направя, не е невъзможно да бъда с нея, тя е земно момиче, както аз съм нормално момче...
Последно редактирано от grandmastercasper : 11-18-2012 на 15:11