- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Schauma ...
УЖАСНО ми подейства!Изпозвах го само един път и го дадох на една приятелка.Тя пък е много доволна от него.А на мен ми направи косата суха, заплетена, без форма и ми се омазни на следващия ден.На всеки различно действа.Докато не пробваш няма да разбереш.А и не е супер скъп.![]()
Каквато и Шаума да съм ползвала изобщо не съм доволна, косата ми стои като мръсна и ми се появява пърхот.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Schauma като марка никак не я харесвам. Никак. Избягвам да купувам техни продукти и не ги препоръчвам на приятелите си. Според личните ми наблюдения, при тях повечето е реклама, качеството сякаш остава на заден план.
Разбира се, че зависи според индивидуалните желания и търсения резултат. Както всяка, така и тази марка има своите добри изключения. Може този шампоан да е такъв.
На мене шаумната много ми харесва. Каквото и да съм пробвала все съм оставала доволна. Добре ми действа.
Аз мога да кажа, че съм много доволна от този шампоан.. По принцип не на всеки ефекта е еднакъв, но при мен определено действа. Купих си го преди един месец и от както се къпя с него косата ми мирише хубаво, по-мека е и цъфтящите краища определено намаляха.
Специално този шампоан не съм го използвала, но се присъединявам към мнението, че продуктите на Schauma не действат добре.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не струва нищо въобще на Schwarzkopf. Не съм доволна изобщо.
Ползвала съм други видове Шаума, точно този не съм и определено нямам добро мнение за марката. На морето като бяхме с майка ми, ни свърши шампоана и си купихме една малка, синя такава. Уж хубаво миришеше ама хич не си струва парите. Косата ми заприлича на нищо, изглеждаше мръсна и се омазняваше на 2рия ден.
Не съм доволна от шампоаните Schauma, но маската ми действа добре на косата.
^Тя говори за професионалните продукти на марката.
Съгласна съм с тебе не всички продукти на Шварцкопф са лоши, аз от Шаума и Глис Кюр хич не съм доволна не знам какви са вашите отзиви за тези двете серия, не знам може би си е до коса, чувствителен скалп но преди години си купих шампоан на Шаума, толкова много пърхот образувах че нямаше отърване от него и се настроих много скептично към тази марка като цяло, но пък фризьорката ми ползва професионалната серия на Шварцкопф Бонакюр и тя ми я препоръча, сега ползвам ето този шампоан BC Dandruff Expert Control Shampoo http://bg.strawberrynet.com/haircare.../91935/#DETAIL и съм страшно доволна.
Не съм доволна!Много бързо ми омазнява косата!Също така стои без форма.Ужас.Поне за мен.
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
А някой ползвал ли е сухия шампоан на Шаума?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.