.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Schauma ...

Schauma ...

Какво мислите за този шампоан?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в момента съм с него, мирише уникално <3
    много ми харесва :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на strawberry88
    УЖАСНО ми подейства!Изпозвах го само един път и го дадох на една приятелка.Тя пък е много доволна от него.А на мен ми направи косата суха, заплетена, без форма и ми се омазни на следващия ден.На всеки различно действа.Докато не пробваш няма да разбереш.А и не е супер скъп.

Каквато и Шаума да съм ползвала изобщо не съм доволна, косата ми стои като мръсна и ми се появява пърхот.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на .Wonder
    Schauma като марка никак не я харесвам. Никак. Избягвам да купувам техни продукти и не ги препоръчвам на приятелите си. Според личните ми наблюдения, при тях повечето е реклама, качеството сякаш остава на заден план.
    Разбира се, че зависи според индивидуалните желания и търсения резултат. Както всяка, така и тази марка има своите добри изключения. Може този шампоан да е такъв.

На мене шаумната много ми харесва. Каквото и да съм пробвала все съм оставала доволна. Добре ми действа.

Аз мога да кажа, че съм много доволна от този шампоан.. По принцип не на всеки ефекта е еднакъв, но при мен определено действа. Купих си го преди един месец и от както се къпя с него косата ми мирише хубаво, по-мека е и цъфтящите краища определено намаляха.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Специално този шампоан не съм го използвала, но се присъединявам към мнението, че продуктите на Schauma не действат добре.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не струва нищо въобще на Schwarzkopf. Не съм доволна изобщо.

Мега фен Аватара на tori
    Ползвала съм други видове Шаума, точно този не съм и определено нямам добро мнение за марката. На морето като бяхме с майка ми, ни свърши шампоана и си купихме една малка, синя такава. Уж хубаво миришеше ама хич не си струва парите. Косата ми заприлича на нищо, изглеждаше мръсна и се омазняваше на 2рия ден.

Не съм доволна от шампоаните Schauma, но маската ми действа добре на косата.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Цитирай Първоначално написано от twlgh Виж мнението
    Какво мислите за този шампоан?

В момента съм с този шампоан и съм доволна !

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Не струва нищо въобще на Schwarzkopf.
    Много далече си от истината Това, че тия Shauma са голям боклук, не означава и че Schwarzkopf като цяло е Щото имат много качествени продукти да ти кажа

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    На мене шаумната много ми харесва. Каквото и да съм пробвала все съм оставала доволна. Добре ми действа.
    +1

И аз съм с този шампоан и на мен ми действа добре.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Уж хубаво миришеше ама хич не си струва парите. Косата ми заприлича на нищо, изглеждаше мръсна и се омазняваше на 2рия ден.
    Same here. Определено миришат много хубаво и имат хубави опакoвки, но ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Тя говори за професионалните продукти на марката.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Много далече си от истината Това, че тия Shauma са голям боклук, не означава и че Schwarzkopf като цяло е Щото имат много качествени продукти да ти кажа
    Съгласна съм с тебе не всички продукти на Шварцкопф са лоши, аз от Шаума и Глис Кюр хич не съм доволна не знам какви са вашите отзиви за тези двете серия, не знам може би си е до коса, чувствителен скалп но преди години си купих шампоан на Шаума, толкова много пърхот образувах че нямаше отърване от него и се настроих много скептично към тази марка като цяло, но пък фризьорката ми ползва професионалната серия на Шварцкопф Бонакюр и тя ми я препоръча, сега ползвам ето този шампоан BC Dandruff Expert Control Shampoo http://bg.strawberrynet.com/haircare.../91935/#DETAIL и съм страшно доволна.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    и ми се омазни на следващия ден.
    И при мен същото.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от ema_ema Виж мнението
    Съгласна съм с тебе не всички продукти на Шварцкопф са лоши, аз от Шаума и Глис Кюр хич не съм доволна не знам какви са вашите отзиви за тези двете серия, не знам може би си е до коса, чувствителен скалп но преди години си купих шампоан на Шаума, толкова много пърхот образувах че нямаше отърване от него и се настроих много скептично към тази марка като цяло, но пък фризьорката ми ползва професионалната серия на Шварцкопф Бонакюр и тя ми я препоръча, сега ползвам ето този шампоан BC Dandruff Expert Control Shampoo http://bg.strawberrynet.com/haircare.../91935/#DETAIL и съм страшно доволна.
    И аз много им харесвам професионалните продукти, използвах маска от тая серия преди време и бях много доволна Иначе Шаумата е от най-боклушките шампоани, които съм ползвала, ама при всеки действа различно

Не съм доволна!Много бързо ми омазнява косата!Също така стои без форма.Ужас.Поне за мен.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

А някой ползвал ли е сухия шампоан на Шаума?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    само на мен ли продуктите на Шаума ми харесват?
    по-рано ми се появяваше пърхот от тях, сега нищо ми няма и косата ми е супер мека, мирише хубаво и блести :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си