- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против ?
За или против първата крачка да я направи момичето?И защо?
Всъщност няма значение кой ще направи първата крачка.
Правила съм първата крачка и друг е правил първата крачка.
Честно казано няма значение кой ще я направи.
Няма никакво значение кой ще направи първата крачка.
^^^
Бургас <3
"За". Никъде не пише, че момчетата са длъжни да правят всичко. Ако искаш нещо и знаеш какво е то, най-логичното нещо е да го следваш. Ако в случая това е момче, защо трябва да чакаш първо той да те заговори, покани, пише и т.н Наистина няма никакво значение кой пръв и кой втори, ако е взаимно, всичко е ок.
Подкрепям мнението, че няма значение, кой ще я направи.
Няма да си кривя душата обаче, за това ще кажа, че на мен лично ми е много по-приятно, когато мъжът/момчето действа пръв.
И спря да се върти за миг земята..
Готина изненада ще е, така че за. Все пак да чакаш на гюме не е хубаво. Ако искаш нещо - полагаш усилия да се случи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като искаш нещо не чакаш да ти се случи, а създаваш ситуация. Нямам против и аз да правя 'първата крачка'.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Все тая писна ми от тия сексуални дискриминации и мъжете и жените са все едно и също нещо - ХОРА единствената разлика е в половите органи и тва е кво толкоз кой щял да направи 1-вата крачка......
^ +
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Еми,за съм.
3ащо пък момичето да не направи първата крачка.
Ако е по-отворено и общително,няма нищо лошо в това.
Зависи дали момчето изпитва интерес.Ако е total ignore няма нужда да се наранява сама.Момичета , направете първата крачка ако момчето ви показва , че се интересува от вас!И повярвайте ми , ако е така ще намери начин да ви го покаже.
Няма значение,но аз гледам вече да не действам прибързано и гледам ,да не допускам грешката да се влюбвам...
Е в крайна сметка живеем в 21. век.Едно време сигурно е било недопустимо,но сега взаимоотношенията мъж-жена са съвсем различни
нормално е..но не е нормално ПОСТОЯННО тя да прави първата крачка в каквото и да било.. тоя отсреща мъж ли е или кво![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Малко е клиширано ,но е някак си по-мъжка черта да се прави първата крачка според мен.Аз в много редки ситуации бих предприела първата стъпка и само ако съм сигурна,че и той има това желание.
Момчетата някак си все по-рядко я правят така наречената първа стъпка![]()