- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против ?
Важното е да преследваш щастието си, независимо дали това значи ти да направиш първата крачка => няма абсолютно никакво значение.
Не отричам, че бях и продължавам всъщност да съм доста предубедена към идеята да заговарям първа даден мъж, пък дори и да ми е дал всички възможни индикации, че има интерес. И то не заради друго, ами именно 'щото ми се създава впечатление, че не е никакъв мъж, щом не взема това, което иска.
Със сегашния ми приятел се опитвам да се лъжа(че и да го излъжа и него), че ако не съм била аз, нямаше да сме заедно, но не е така, определено.Единственото, което направих, беше след запознанството ни в обща компания, да го потърся след няколко седмици и да му опресня паметта коя съм(не че беше нужно, защото още в самото начало си личеше, че има интерес). Да не говорим, че ситуацията беше допълнително усложнена по това време, та когато разбра, че не само го търся, ами и съм предпочела компанията му пред нечия друга, се задейства моментално и оттогава май не е спирал.
Такива мъже обичам, така са ме възпитавали просто. Не е грешно да заговориш даден мъж, ако ти харесва, никъде не е казано, че само мъжете трябва да правят първата крачка, важното е обаче първата крачка да не се превърне във втора, трета, да носиш цялата връзка на гърба си.
Умният мъж разбира от много малко, едно "Здравей" и непринуден разговор са достатъчно ясен сигнал, че проявяваш интерес към него и след това той трябва да поеме нещата в свои ръце. Тези, които не го правят, или чисто и просто нямат никакъв интерес, или са толкова смотани, че не си струва да се занимаваш.
Аз съм за момчето, защото той е доминиращ, освен ако не знае за отношението на момичето
Няма значение кой какво първи ще направи - стига да е съпроводено от вътрешно усещане и истински чувства.
Все тая дали аз или той ще направи първата крачка - важното е крайния резултат да ме удовлетворява![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз съм ЗА , още повече ако той е по-затворен и срамежлив![]()
Няна значение кой ще направи първата крачка - дали аз или момчето, но аз предпочитам първи да е той.
Обаче напоследък наблюдавам една тенденция (не знам дали навсякъде е така), че повече момичета признават първи и съответно предлагат.
*сън*
Който е по-смел![]()
Аз съм "ЗА" с двете ръце. Ще се обоснова. Попадал съм на момичета, които много харесват някое момче, ама са останали с впечатлението, че мъжете са длъжни да правят първата крачка и кво става, той като не е достатъчно смел, пък я харесва.. накрая и двамата се харесват, пък никой не прави първата крачка. Оф, много сложно стана. ;д Абе, хубаво е нещата да са взаимни, така момчето чувства по-голяма подкрепа.
Става въпрос за първата крачка бе, хора. Не за всички крачки.![]()
няма значение,но по принцип не бих направила първата крачка,предпочитам той да я направи.