Помагалото на Colibri
Помагалото на BG store
Прочете ли ми предишния пост ?Както и да е ..
Не вярвай на всичко,което пише в интернет!Всяко издателство ще се опита да изкара неговия продукт като the best,вика му се маркетинг
Друг е вече въпроса дали е така наистина .. Прост пример:Отивам на Славейков да си търся испански речник,спирам се на една сергия,гледам,гледам,казва на продавача кво търся и той ми вади няква тухла за 25 лв,казвайки ми,че по това учели в ИЕГ #POKERFACE#
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
През смях му отвърнах,че мога да му гарантирам,че не се учи по това в испанската.Той започна да ми мрънка,че не съм знаел,че тва било елитно училище,че се влизало трудно,а аз не съм учил там .. anyaway .. усмихнах и си тръгнах .. Това е мн пресен пример,същото е и с издателствата,само че в по-голям мащаб!В граматика,която ти казвам има и двете неща - и упражнения и граматическа теория .. Не казвам,че прочетеш ли и научиш ли всичко там,знаеш езика по-добре от Докеса де Алба
Трябват много упражнения,време и усилия и т.н. Знам,че звуча като реклама,но не рекламирам никого и нищо.Просто това е една преработена граматика на издание от комунистическо време.А колкото и да не ни се иска,тогава са написани едни от най-добрите помагала,които,макар и преработени,се използват до днес.Това помагало е написано за студенти и хора,занимаващи се усилено с езика.Всичко е написано на разбираем и достъпен за всеки език.Написани са от хора,наистина разбиращи от работата си,а не от тъпанари ..
Сега премятам именно тази книжка и не виждам и едно упражнение.Според това е написано от наква лигла,нямаща си и на идея от педагогика и просто е направено,така че да отбие номера и да се вземат парите на хоратаМое мнение
Искам да ти кажа,че езика не е толкова лесен..Фонетичен е и е благозвучен,но имат 17 времена (или поне толкова ги преброих)Не зубри!Това е най-важното ..
))
П.С.Знам,че звуча като професор,но минаха около 10тина учители и ни повториха едно и също![]()