.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Да го скъсам ли?

Добър вечер на всички! :Д
    Така на бързо ще ви разкажа моята история и моя проблем, който не ми дава мира от време. Ходя с едно момче. Аз съм на 16, а той на 19. Излизаме почти всеки ден, приятно ми е с него и на него му е приятно с мен, абе всичко е 6... с изключение на частта със секса. Преди него съм правила секс точно 3 пъти, тъй като с миналия ми приятел обстоятелствата станаха такива, че трябваше да се разделим и общо взето в секса все още ме няма, а настоящия ми приятел е опитен и е бил с адски много момичета и проблема е, че има големи очаквания от мен, на които аз не мога да отговоря. Искам първият ми път с него да е запомнящ се, както и той, но как да му обясня, че няма да му е приятно като се има на предвид, че последния път, когато правих секс, все още ме болеше и ще трябва да е внимателен и общо взето нищо няма да стане. Знам, че трябва да му кажа как стоят нещата, но просто ме е страх да не го разочаровам, тъй като ми е много приятно с него и не искам да развалям нещата между нас... и ще почнат скандали от сорта на защо не съм му казала по-рано и т.н. И друг проблем е, че точно заради това се чувствам, че не съм за него, тъй като той е по-разкрепостена личност би му било по-приятно с някой друг, който примерно не е неопитен като мен и не искам да го накарам да съжалява, че си губи времето с момиче 3 години по-малко от него (за пръв път ходи с толкова малко момиче). Кажете ми какво да направя - да го скъсам ли с причината, че не съм за него и се нуждае от нещо по-добро или да му кажа всичко и да видя как ще реагира?

Супер фен
    Ако не му е само за секса, ще те разбере.Как ще го късаш?

Мм да така е. Едва ли е с теб само заради секса. А и след като знае, че си по-малка може да очаква и да си по-неопитна. Кажи му за всичко и виж как ще реагира. Едва ли ще е негативно.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз от всичко разбрах,че искаш да скъсаш с него,защото се притесняваш,че ако не му хареса секса може той да скъса с теб?!Ако му обясниш как стоят нещата и той има сериозни намерения към теб ще те разбере,ако му е само заради секса и те зареже - значи не си е струвал и няма за какво да съжаляваш.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на .Wonder
    По начина, по когото описваш връзката ви, звучи толкова прекрасна и вълшебна. Да скъсаш с него означава да сложиш край на всички хубави моменти. Това ми се струва излишно.
    Една връзка не означава секс и нямаш основание да я прекъснеш, само защото сексът ви не върви или защото си неопитна в това. Кажи му, че изпитваш затруднения, че не се чувстваш готова и сигурна в това. Сигурна съм, че той ще те разбере и ще опита да ти помогне.
    Късмет. <3

Всъщност наистина е най-добре да му кажа за всичко и да видя как ще реагира.. По-добър вариант е от това да го скъсам изневиделица и после да съжалявам и да се питам какво е можело да стане между нас.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще те разбере, а сигурно и ще се изкефи, че си неопитна. Най-много да умре от екстаз, че той ще ти е учител.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Приятелко, толкова ти личи, че си на 16. Първо, има мъже, които обичат да учат момичетата си в тази област. Щом е с теб, едва ли очаква богиня в леглото, ако те познава. Това, че е по - разкрепостен, трябва само да те радва, защото едва ли наистина искаш да си с някой льохман, дето да няма топки и да го ебават всички, а той да чете вестник трета възраст. Успокой се, отпусни се, дай всичко от себе си по отношение на чувства и първият ви път ще бъде запомнящ се. Той ако наистина има толкова много опит, щр се погрижи за техническата част.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Казали са го и преди мен. Не мисли за глупости и раздели. Бъди откровена с момчето, а когато дойде момента се наслади и се отпусни. Никой не се е родил научен. Всичко става с практика и добър партньор.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Подкрепям горните мнения.И не го късай! :д

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ще те разбере, а сигурно и ще се изкефи, че си неопитна. Най-много да умре от екстаз, че той ще ти е учител.
    Щях да напиша нещо в такъв дух и аз.
    Аз лично не бил имах никакъв проблем, даже напротив, с неопитно момиче, стига да има желание (в това число и за нови неща).
    Сладко е. (пидалското в мен се обади хаха)

Ще те посъветвам да не бъдеш толкова благородна, ами да се бориш за това, което искаш и не се отказвай с лека ръка, рано или късно живота ще те научи.
    А в конкретния случай, на този етап, няма никаква причина за каквото и да е притеснение от този характер.

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Скъсай го от секс хаха

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Тая тема е по-скоро за раздел секс... не, всъщност там едва ли някой ще ти отговори компетентно.. както и да е ..

Недей да късаш с него.. причината ти е пълна глупост...
    Ако човека си те обича, ще си се учите заедно.. Кво като има по-голям опит, щом е тръгнал с теб, въпреки че си 3 години по-малка от него, явно в теб има нещо по-различно.. знаеш ли ...
    Ще се научиш, всичко идва с времето.. Просто му обясни как стоят нещата и, че се притесняваш.. ако не е някакъв кретен, който ходи с теб, само за те вкара в леглото, едва ли ще има нещо кой знае колко против ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си