- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАЗА МИ 4Е СЪМ ДЕБЕЛА!!!
Излизам с 1 мом4е от 1 месец.Тои ве4е 3 пъти ми казва 4е трябва да отслабна.Аз съм леко закрглена.168см,65кг.Нормално ли е,във самото на4ало на връзката да ме обижда така?А какво за след време??Мисля си да го зарежа??Моля за съвети(
Не ти трябва такова момче. Щом не те приема такава каквато си и иска да се промениш.Пълен комплексар
Прав е-точка.
казал ти е - отслабни. Ако искаш да спре да иска това от теб. След това ще ти каже не яж! След това не излизай с приятелки! Следващото е не излизай от вкъщи, аз ще идвам да те виждам на вратата!
Защо, по дяволите, се занимавате с глупости? Имаш две разклонения - да помислиш и да ми кажеш, че е прост каиш, или да го търпиш. Кой очакваш да избере какво искаш да си вместо теб?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ами това, че ти го казва не е задължително негативно. Не са много хората, които ще си позволят подобна откровеност. Може да го е казал и за твое добре. Почти съм сигурна, че ако свалиш някой и друг килограм ще ти се отрази добре и ще се чувстваш по-красива ти самата, което няма как да остане незабелязано и от другите. Момчето е с теб, нали? Не ти е казал "отслабни и тогава ще сме заедно". Явно е намерил нещо в теб и те харесва такава каквато си, но това не значи, че ако отслабнеш няма да те харесва още повече. Решението е само твое.
Аз преди време имах същия проблем,аз съм 175 висока и тежа 62 кг. бившият ми приятел само ми говореше за това,че съм дебела,доста е обидно,все пак щом е с мен би трябвало да ме харесва такава каквато съм!Тогава не го осъзнавах,но след време разбрах,че това е човек с които сме коренно различни..Но за сметка на това момчетата ме харесват много-има какво да хванат и до какво да се докоснат,а не само до кокали
П.С ако толкова те е засегнало това което ти е казал,изтъкни нещо в него което е гадно,така ще се вразуми и ще спре,думите и разговорите в такава сфера не помагат.Или късай синджира или преглътни всичко!
ако не те харесва пълна, то питай го защо е с теб и защо те обича, след като очаква да промениш такива неща в себе си. да обичаш някой е да го харесваш такъв какъвто е. ако се друсаш,пушиш,пиеш и пр. и ти каже да спреш- това е любов, значи те обича и ти желае доброто. но да се комплексира, че гаджето му е пълно си е негов проблем и не бива да става и твой. поне аз така мисля,де. ти си решаваш дали искаш да си с него или не!
Зарязвай го. Щом не те намира за красива такава каквато си, а иска да се променяш, не ти трябва. Дори ме съмнява да има чувства. Оставяй го, докато не си се привързала прекалено !
никой не харесва дебели хораотслабвай, поне в полза на обществото
до тука само повърхностно-пубертетски коментари...край казал и че е дебела....зарязвай го...как може да не харесва красотата и,за кво е с теб....може пък момичето да е добро по-душа,момчето точно това да е видял в нея и за това да са заедно,докато гледате външността само на тва дередже ще сте....колкото до авторката,не го приемай като ОБИДА,а като стимул да направиш нещо,което ще е добро и за теб и за негоо
Въпросът е ти как се чувстваш и как разбираш думите му. Ако не са ти приятни - поговорете, разбери защо ти казва това, защото не те харесва или просто е искрен и иска да ти помогне да отслабнеш.
Не можем да кажем дали си дебела или не, защото не ти знаем телосложението. Но и да си закръглена или каквато и да е, няма смисъл да правиш нещо заради някого. Ако искаш да отслабваш-ок, направи го, НО заради себе си. И е много гадно да ти говори така, ако е с тебе- ще те харесва такава каквато си. Обидно е да каже, че си дебела.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Maцка,според мене зарязвай този и си намери момче,което те харесва каквато си.Относно килограмите ти,ако ти се харесваш и се чувстваш добре няма защо да си мислиш глупости.
Абе не , че се ебавам ама защо най - добре не дадеш твоя снимка и ние ще ти кажем за хубаво ли ти го е казал или не !?![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ти па му кажи, че е притка.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Или отслабни,или го зарежи. Животът си е твой и ти си преценяваш какво ще правиш.
Начи има 1000 различни начина да кажеш на някого, че е дебел, грозен, гнусен и всички тия простотии и щом ходиш с някъв лигльо, които не може да ти го каже по-мило, без да те обида значи е комплексиран... Може и 120 кила да е, ама т'ва не означава, че траа хората да седят и да я хейтват особено приятеля ли. Ако иска да отслабне ще го направи без някой да и го натяква (:
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
а замисляла ли си се че може би мисли за здравето ти ? а и дори като обида да го е казал -отслабни.. и аз ще ти го кажа - много са ти килограмите.. то вярно че на всеки различно се лепят ама ти трябва да си поне 5-6 кг. по малко ... и ако сте гаджитаей така - щом не ти харесва да те обижда го остави,но или си намери момче което да харесва пълни жени или отслабни.. и такова нещо като леко съм закръглена няма.. така само себе си успокояваш,а трябва да направиш точно обратното...