Здравейте всички, няма какво да овъртам, направо да ВИ разкажа моят "проблем". Значи на 17 години съм и съм девствен, запознах се с 1 много хубаво момиче.. опознахме се и т.н и понеже техните са на работа почти по цял ден и тя често ме кани в тях. И така всеки ден през седмицата бях там, лежахме си, гледахме филми, целувахме се и с всеки път започвахме все по-напред и по-напред да стигаме, почнахме да се натискаме само по бельо и така този четвъртък бяхме отново в тях, лежахме си, после почнахме да се целуваме,натискаме.. знаете как става и свалих и бельто започнах да я лижа нали сичко ок много и хареса, целувахме се.. НО (за жалост винаги трябва да го има това "но"...) просто не ми стана, нямам си и на идея защо (Попринцип ми става адски лесно на мен, от най-малките работи дори и от гушкане, но незнам какво стана тоя път) ЗНАМ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ТЕМИ И ТЪРСИХ И ЧЕТОХ и най-срещания отговор е, че това е от притеснение, но повярвайте ми НИКАКВО притеснение нямаше в мене дори и за секунда несъм си помислял, че няма да ми стане, дори докато се натискахме несъм се чудел айде що не ми става и т.н просто по 1 време се усетих и си викам кво стана... казах и, че нямам презервативи (въпреки, че имах.. просто не исках да се получава така) и отидох до банята пробвах нали "сам" да му помогна ама не става (попринцип Ви казвам като си представя някой работи и ми става веднага на макс...) И аз и казах, че другия път ще се реванширам и т.н, лошото е, че СЕГА вече ще има притеснение.. дори и да не е точно притеснение ще имам 1 наум " леле ако пак не ми стане" ... даже и да знам, че това може само да ми навреди Вие знаете какво нещо е подсъзнанието... някак си ще знам, че вече е станало 1 път... а първият път и ГРАМ притеснение нямаше въобще не мислех за тва.. (и междо другото си правя тренировки почти всеки ден, и точно този ден бях адски уморен и нямах сила, незнам дали може да е нещо от това, но пък невярвам чак толкова да пречи..) Затова искам да Ви попитам за някакви съвети за следващият път. Аз си помислих за малко алкохол преди това (съвсем малко, колкото за настроение и за да се отпусна максимално) и също така 1-2дена преди да отида да не си бия " тапанарки" и когато съм с нея да съм "загорял" така да кажа максимално и да ми стане веднага... аз така си го мисля, моля Ви ако имате някакви други съвети, помогнете ми! Благодаря Ви за вниманието!
П.С Не е нужно да ме псувате или да се опитвате да трол-вате... няма да Ви обърна внимание, просто ми трябва малко помощ и някой да ме успокой малко.