.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Как го разбира?

Здравейте! Според вас, как едно момче разбира изречението "Да си дадем малко време" ?
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Мега фен Аватара на Зайче..
    демек "късаме"
    не съм сигурна, де, ама така мисля, щото повечето хора го разбират така /включително и аз/. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Преди 3 дена ми се случи точно това , приятелката ми каза "искам да си дадем малко време" , след което аз реших че такава опция няма и скъсахме окончателно ! Инъче чисто и просто аз го разбирам така "Остави ме да си поживея малко , пък ако намеря по - добър от теб отпадаш , ако ли не пак ще съм с теб " ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Извън контекст не е ясно. Може да е проблем в сериозна връзка, окончателно късане или нарушена уговорка за неангажираност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Познавам хора, които го казват за печелене на време, от несигурност, от капризи...
    Аз бих го казала в смисъла на "Виж, заедно сме от доста време, нека не решаваме спонтанно и прибързано нещо толкова важно, да си дадем време да го осмислим.". Срещаме се след една седмица, говорим и решаваме.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    не те искам.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    не те искам.
    това.

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    не те искам.
    винаги.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    винаги.
    чак пък
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    чак пък
    остави я сама да се изясни със себе си;

//и, все пак, самозаблудата е най-ужасното нещо, което можеш да си причиниш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Каквото и да е, не е това, което ти си си мислила.

Ако ми го каже моят отговор ще е "нека това време да е вечно"

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Приятелят ми го е разбирал като да скъсаме,а аз си го разбирам буквално,просто "малко време" ;д

Голям фен Аватара на slimbo
    Ми зависи от ситуацията , ама звучи подлизурско ... По - добре си кажи не знам кво чувствам ... така и така искам да се изясня ....

^Ми зависи от момчето. Може да го приеме, че искаш да се отървеш от него, че си влюбена в друг и тем подобни. Аз направо си им казвам всичко в очите. Цялата истина и после малко се цупят ама им минава.

Супер фен Аватара на djipsito
    аз го разбирам като... малко време да обмисля какво всъщност искам, защото съм объркан/а... или известно време да не се виждаме/чуваме, за да видя дали ще ми липсваш....

тва не означава задължително, че ще ходиш да си вееш гъза, да си поживуркаш, да видиш дали няма да се появи някой др пич и т.н както каза един потребител по-горе..

човек понякога има нужда да остане сам известно време.. просто да си избистри акъла..

и все пак, тва "да си дадем време" не звучи като "луд съм по теб и не мога и ден без теб", така де, не бие на хубаво (чашата се пуква лекичко)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    аз го разбирам като... малко време да обмисля какво всъщност искам, защото съм объркан/а... или известно време да не се виждаме/чуваме, за да видя дали ще ми липсваш....
    Това. Защо повечето го разбират по грешния начин?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Това. Защо повечето го разбират по грешния начин?
    А какъв е правилния начин? Доста си е обидно това, че някой иска да си даде "почивка" от теб не мислиш ли? Това определено не е нещо, което ще ви заздрави връзката.
    Последно редактирано от The_real_one : 11-26-2012 на 10:16

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    А какъв е правилния начин? Доста си е обидно това, че някой иска да си даде "почивка" от теб не мислиш ли? Това определено не е нещо, което ще ви заздрави връзката.
    Добре де, какъв толкова е проблема не виждам аз. Вярно е, че не е особено приятно, обаче има моменти, в които с партньора ти започвате да се изнервяте взаимно, да си дишате във вратовете, да има кофти напрежение между вас. По-добре е няколко дни да не се чувате, от колкото постоянно да се карате и да си се дразните. И аз вече говоря от личен опит.
    Everything changes, but beauty remains ...

Директно късане.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен Аватара на xoxi
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    В повечето от случаите означава "късаме"...

на мен ми звучи като: "Искам да се чукам с друг."

anonymous708973
    Guest
    Щото си е чисто женска тактика за въртене на малък пръст, разиграване и има подозрителна прилика с "я чакай да видим дали ще си липсваме, ама аз през тва време искам да пробвам с оня".
    Не всички я използват, но все пак го правят прекалено много и момчетата съвсем разбираемо настръхват, когато я чуят.

Супер фен Аватара на djipsito
    The_real_one, от личен опит ли говориш ?

И да, не е мн хубаво, че някой иска да си "почине" от теб, ама е по-добре така, отколкото да се задушавате взаимно. Или единия да задушава другия.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си