- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Виене на свят
От 3-4 дена имам адски световъртеж..Ходих на лекар и ми казаха, че е от хормоните и не ми изписаха нищо.Ходих 2, 3 пъти пак същото...Не съм ходила на училище от седмица, заради този проблем.На някого случвало ли му се е и какво му помогна? Благодаря предварително![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Кои хормони изследва?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е изследвал нищо...Каза ми от хормоните е и толкова![]()
А кръвното в норма ли е ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Да-120 на 80![]()
Значи възможно е и да са прави , ноо смятам че няма да е зле за ти се прегледа главата . Пък е смешно , как така просто ще ти каже : "От хормоните е са ми се разкарай от главата " , аман хора на които им е писнало от работата .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Да ми се прегледа главата? Ще боли ли(сериозно питам)
Зависи какво решат да ти правят за да разберат . Аз говоря за прост скенер за да разберат дали нямаш някакво изкривяване и изменение на шийния сегмент . Но аз винаги усложнявам много нещата, никога не се фащам само за едно нещо . Не съм специалест , но смятам че са задължени да ти направят множество изследвания , а не да определят на око ...
хрема болка в главата ушите как са болки в тях?
кашлица също някакви дихателни заболявания?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и на мен доста често ми се вие свят,но аз попринцип съм си с ниско кръвно и предполагам,че при мен това е причината![]()
Може да е от стрес, ако си имала някое притеснително събитие или ти предстои да имаш.. Поспортувай малко, релаксирай и ще се оправиш за нула време![]()
Според мен просто ти е паднало кръвното или си по- емоционална. Не се притеснявай за глупости.
Играем си на д-р Хаус в момента ама карай. Най-добре търси проблема в кръвното, захарта или вестибуларния апарат, най-вероятно е да е точно там. Най-добре отиди при личния да ти даде направление, за да се консултираш и с друг лекар. Хормоналните лекарства са си опасни откъдето и да го погледнеш.
Сега пак си измерих кръвното-115 на 55...преди беше нормално и все пак такива граници в нормата ли са?
Ядеш ли ? Колко килограма си? Може да ти е отмаляло от нещо, да не ти достига енергията. Да не си с ниско кръвно и да пиеш нещо, което ти го смалява още повече и от това да ти прилошава?
сега пък 125 на 50 О.о само играе -.-"
На мен ми се вие свят от както се помня, но моето е заради ниското кръвно. Трябва да го следиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има една част от хората, на които им викат хипохондрици. Постоянно ги е страх от болести и при първите симптоми откачат, правят си всевъзможни изследвания и си мерят кръвното по 20 пъти на ден. Според мен си от тях и стерса, който сама си причиняваш от виенето на свят ти докарва останалите симптоми и така се вкарваш в порочен кръг. Просто спри да го мислиш, всеки живее колкото му е писано и се занимавай с по-приятни неща.