.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Цикъла ...

Повече от фен Аватара на mlf

Question Цикъла ...

В събота-24.11.12 съм извън града и ще ми слагат брекети, а на 23.11.12 трябва да ми дойде .. а докато ми ги слагат ще се притеснявам и ще ме боли (така ми казаха) и мисълта ми е, че заради тези 2 причини ще ми тече повече ... ако знаете някакъв начин за забаляве на цикъла само с 1-2 дни ... да мине часа и да ми ги сложат, но ако може да е без лекарства .. бях чувала нещо за витамин С ... СЪВЕТИ )))
    Последно редактирано от mlf : 11-19-2012 на 12:30

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Никога не съм ползвала таблетки за закъсняване на цикъла, защото винаги съм мислела, че едно закъсняване предизвикано от моя страна би объркало целия организъм.
    За мен това да искаш да си забавиш цикъла е голяма глупост

Съгласна съм, че това не е основателна причина умишлено да забавяте цикъла си.

аз имам брекети .. и докато ти ги слагат НЕ БОЛИ. болката започва 1-2 часа след като си ги сложиш и продължава около 1 седмица. зависи- може и повече може и по малко.. мен ме боля около 2 седмици.... Според мен няма смисъл от това с витамин С или с каквото и да е било друго лекарство за цикъла. така или инъче няма как де избегнеш поне малка болка от едното или от другото..

Повече от фен Аватара на mlf
    Благодаря на всички ви за мненията

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си