.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Помогнете моля :)

Имам проблем със връхчетата на косата така тя е на етажи и най-горните от тях са сухи... днес бях на фризьор подстрига ме но пак седят сухи ... купила съм си на Авон някакъв серум за сухи краища ползвах го няколко пъти но като чели е само за известно време и пак същата песен на нов глас ... маски нямам намерение да си правя защото скоро правих и забелязах че пада много коса ... Помогнете моля ...

Слагай си кристали за коса..става много гладка и хубава.

ами слагах до скоро пак нещо не ми харесва ... какви ли не работи накупих ...

и само да уточня косата ми е естествено руса и слънцето мисля че не и влияе много добре
    Последно редактирано от mihityyy98 : 11-19-2012 на 20:25

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Ползвай балсам примерно.
    И аз имам проблем с връхчетата напоследък, все си мисля, че е защото последните няколко пъти ползвах кофти балсам, пък и от студа навън.
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на strawberry88
    Балсам/купена маска за коса, не домашна/мажи я обилно със зехтин или друго масло само на връхчетата преди къпане.

Голям фен Аватара на monroe999
    както казаха, след шампоана балсам по дължината и обилно в краищата, преди къпане нещо мазничко пак по краищата
    след къпане няколко капчици масло от пшеничен по краищата на влажна коса, това винаги ми помага (за цъфтежи също)
    Последно редактирано от monroe999 : 11-19-2012 на 21:40

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Арганово/кокосово масло.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Момичетааа, на Икаров хубави ли са тези масла? За косата какво да си взема, има 1000 вида-Кайсиево, малиново, от авокадо, бадемово,от карите...изобщо не знам на кое да се спра. Искам нещо, което да подхранва косата след маня, да го нанасям по краищата без да го отмивам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мерси

Цитирай Първоначално написано от mihityyy98 Виж мнението
    маски нямам намерение да си правя защото скоро правих и забелязах че пада много коса ...
    100% мога да ти гарантирам, че не е от маската. Каква маска си си правила? Домашна или купена и каква по-точно?

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичетааа, на Икаров хубави ли са тези масла? За косата какво да си взема, има 1000 вида-Кайсиево, малиново, от авокадо, бадемово,от карите...изобщо не знам на кое да се спра. Искам нещо, което да подхранва косата след маня, да го нанасям по краищата без да го отмивам.
    Пшенично и арганово са повече за коса, отколкото за кожа. На Икаров не са особено чисти, имайки предвид, че са 2лв. Но пак има някаква ползичка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Имах суха коса, но едни ампули ми помогнаха. Пантесалмина, на биофарма са. Синя кутия с бели ампули без отмиване. Струват около 18лв. Аз ги купувам от магазин Зара. И в нета ги има, но са по 20 - 22лв. Това е чудо, ползвах ги месец, около 3 кутии и косата ми е много мека. Наистина омекотяват косата, но и трябва да я пазиш, да не я третираш с преси и сешоари.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    г/д стават, а и са доооста евтини

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    И аз имам такъв проблем...само зехтина горе долу ми действа добре

Мен ме спасиха продуктите от професионалната серия на Л'Ореал - имат страхотно действие. Тази маска е добра http://bg.strawberrynet.com/haircare.../87445/#DETAIL, но пък ти можеш да си харесаш продукти съобразно вида на твоята коса точно
    Относно маслата за коса аз използвам арганово масло и съм супер доволна))

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Да, косата изглежда добре, но е още по-изтормозена
    Кристалите всъщност вредят?? Добре, че съм ги бойкотирала отдавна.
    А кокосовото масло мисля, че е по-подходящо за кожа. Все пак, твърдо е
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами със тривитаминол,хининова вода,оцет,кисело мляко и бадемово масло но мисля че бадемовото масло не го слагах винаги и стоях около два часа + - вървя към отчаяние :d не стига че е като метла ами е и руса и си представете как изглежда :d

По това, което знам (не претендирам, че е много) бих изключила хининовата вода и се замислила над киселото мляко, че май пада боята от него, но пък е много полезно. Бих сложила жълтък. Бих заменила оцета с лимонов сок, той изсветлява естествено, но може пак да пада боя малко, киселина е все пак
    Косата ти не пада от маските, а от изрусяването.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-20-2012 на 16:54
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хи хи казах че съм естествено руса боя не съм слагала на косата си никога просто като сложих тривитаминола и започна да пада повечко като чели,докато се къпя и прокарам пръсти примерно по нея и косата ми остава в ръцете...

АААА ;д съжалявам .. като чуя/видя думите "руса" и "метла" в едно изречение, асоциацията е една Тривитаминолът ... ако прекаляваш с него може би? Косопадът ако не е нещо фрапиращо, отдай го на смяната на сезоните и си вземи нещо за сезонен косопад и си прави маски
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

използвах някакви шампоани за третирана,изтощена коса и почна много да я сплесква някакво такова и спрях ... пак някакъв шампоан да ми предложиш само да не е syoss защото са боклуци и мерси че помагаш както можеш
    Последно редактирано от mihityyy98 : 11-20-2012 на 17:21

http://www.teenproblem.net/forum/sho...3#post10497483 тука, момичетата разбират ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не използвай нищо върху косата си като преси , стилизанти и т.н

Мерси Ще видим какво ще стане Ами аз не ползвам,рядко вече и сега понеже пак се отчаях уж бях спряла със стилизанти и т.н пък ... :d
    Последно редактирано от mihityyy98 : 11-20-2012 на 17:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си