- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебели бедра
Какво ли не правя ,, упражнения фитнес и нито см не пада ,, вече незнам ,, кажете нещо изпитано
Съдбата помага на смелите !
Ако е натрупана мускулна маса няма как да очакваш да намалее обиколката им.
Предполагам, че някакъв вид кардио ще е от полза в случая.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
ами карам колело , вървя под наклон и правя малко упражнения за стягане
Много ми е интересно как всички момичета изведнъж от въздуха я трупат тая мускулна маса и си мислят, че са целите мускули. А всъщност са дебели, нали, жалката истина. При по-голямата част от хората мускулите дори са в дефицит.![]()
А авторката - страшно кардио правиш, сигурна съм че се спукваш, особено на колелото.![]()
Добре, какво да правя , трудно ми е да тичам, болят ме краката
Ами тичането е най-доброто решение за мен. Започни да тичаш по - малко и с всеки изминал ден увеличавай дистанцията. Краката ти са слаби заради това те болят.
Ще ти кажа какво ми обясни едно момче, което доста сериозно се занимава с фитнес.
Първо монотонното бягане повече от 10-15мин няма смисъл. Най-ефективно е редуването на спринтове с ходене. Примерно спринтираш 70м и ходиш толкова и пак спринтираш и така 20мин. Добре е това да се прави рано сутрин преди да си яла или приела въглехидрати с кафето примерно, защото по принцип тялото ти разгражда въглехидрати за да си набави нужната енергия за деня. Когато нямаш въглехидрати в тялото, то няма как да гори друго освен мазнини. На този принцип предполагам, че действа и ниско въглехидратната диета.
Също за бягането на пътека се изказа доста негативно. Каза, че при нея я нямало това избутване, чрез което всъщност бягаш и натоварваш краката. При пътеката само подскачаш върху нея и ако ще правиш нещо такова, по-добре да скачаш на въже, че да не се лъжеш сама какво правиш. За това бягай навън.
Добре е също да раздвижваш кръвта из тялото на 10 мин, защото когато бягаш кръвта се съсредоточава в краката. Добре е на 10 мин да спреш и да направиш някакви упражнения за ръце.
За крос тренажора каза, че е добър уред именно защото можеш да използваш и ръце и така кръвта да циркулира. Но трябва примерно 7 мин само с крака после толкова и с ръце, но не просто да ги движиш, ами да пробваш да избутваш и с тях.
Та мисля, че е това. Надявам се да ти е от полза. Пак казвам, че не разбирам точно защо това се случва, но момчето, което ми го обясни е много много наясно с фитнеса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^За да се завърти цикъла на Кребс, респективно да се горят мазнини, трябват въглехидрати. Иначе за глюконеогенезата заминава така лелеяната мускулна тъкан.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Не знаем на каква възраст е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мм, знам ли ? Написала е, че ходи на фитнес и прави упражнения..
ппц много момичета правят това и очакват обиколката на бедрата да намалее магически, преди да са изгорили мазнините.. а трупането на мускулна маса под тях според мен е основна грешка .. и обща взето няма как да стане ;д
Иначе, за горене на мазнини добър вариант е следното - ако бягаш на стадион например .. разделяш го условно на три части .. в единия участък вървиш, в следващият лек крос и третия спринт, като там даваш всичко от себе си.
плуване!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
За какви мускули става дума !? Някоя си ходи от 2 седмици на фитнес и вече говорим за натрупване на мускулна маса. Я не ставайте смешни. Хора в добра спортна форма и атлети циклят по не-знам-си-колко месеца на едно дередже, ама те още с първото посещение на фитнеса и са се напомпали здравата! Още повече какви мускули ще качи като тя прави САМО кардио!?![]()
А най-добрия вариант за проверка дали си отслабнал според мен са дрехите - нито кантар, нито огледало, нито мерки могат да ти покажат толкова точно.
Тя не беше казала какво прави и от колко време го прави изобщо.
т'ва е коментара след моя, г-це наблюдателност
Ако искаш да намалиш подкожните мазнини и както се казва да изваяш тялото си , започни ВМ-НВД диета и ще видиш страхотни резултати , диетата + фитнес и ще останеш супер доволна !
Спазваш ли някакъв хранителен режим?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами опитвам се да ям по-здравословно , но пак прегрешавам , мисля от утре да почна някакъв режим, но не мога да преценя кой точно за по-бързо сваляне
Леле изключително много ме дразнят такива момичета.. първо ти не си мотивирана за отслабнеш, ако е така няма да си на компа, а ще тичаш. Мислила от утре да започва режим, вярвай си. После пишете из форумите що са дебели краката ви или дупето.
А на мен ми е много интересно като каже някой "ми храня се здравословно". Здравословното хранене НЕ е еквивалент на хранене с цел отслабване.![]()
а добре, обяснете ми как да се храня за да отслабна
Аз ли трябва да се занимавам и да обяснявам, за 100тен път между другото, или някой друг, защото те мързи дори и да прочетеш 2-3 статии за това какво трябва да се прави?