.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mihityyy98 Виж мнението
    маски нямам намерение да си правя защото скоро правих и забелязах че пада много коса ...
    100% мога да ти гарантирам, че не е от маската. Каква маска си си правила? Домашна или купена и каква по-точно?

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Момичетааа, на Икаров хубави ли са тези масла? За косата какво да си взема, има 1000 вида-Кайсиево, малиново, от авокадо, бадемово,от карите...изобщо не знам на кое да се спра. Искам нещо, което да подхранва косата след маня, да го нанасям по краищата без да го отмивам.
    Пшенично и арганово са повече за коса, отколкото за кожа. На Икаров не са особено чисти, имайки предвид, че са 2лв. Но пак има някаква ползичка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Имах суха коса, но едни ампули ми помогнаха. Пантесалмина, на биофарма са. Синя кутия с бели ампули без отмиване. Струват около 18лв. Аз ги купувам от магазин Зара. И в нета ги има, но са по 20 - 22лв. Това е чудо, ползвах ги месец, около 3 кутии и косата ми е много мека. Наистина омекотяват косата, но и трябва да я пазиш, да не я третираш с преси и сешоари.

Ами със тривитаминол,хининова вода,оцет,кисело мляко и бадемово масло но мисля че бадемовото масло не го слагах винаги и стоях около два часа + - вървя към отчаяние :d не стига че е като метла ами е и руса и си представете как изглежда :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си