- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писмо до Дядо Коледа
Не бях сигурна точно къде да си публикувам темата, в крайна сметка реших, че е за този раздел, най-точно ми се вписва в картинката на предстоящите празници. Знам, че още е малко раничко, но няма значение, така или иначе вече отвсякъде ни затрупват с коледни реклами, коледни предложения, коледни оферти и всякакви други коледни неща.
Темата ми всъщност се отнася повече към нематериалните неща(вече има "материална" в Козметика и Диети)
Та, споделете, какви са вашите желания?
Everything changes, but beauty remains ...
темата ми харесва, ще се включа, след като си довърша курсовата по чертане.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
^Коледа е домашен празник, пробвай в "У дома".![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
идеята й е за тук. Казах, подкрепям темата.
Ю,той каза! Рече и отсече
Ох, искам тривиалното и най-нужно - здраве,щастие,любов и късмет! Стинки в жобчето и така.
Искам да съм си с най-любимите хора и да съм все така влюбена,както съм сега. Обичам.
peace on you![]()
maDamn
Подкрепям да е тук. Като си събера мислите, ще пиша.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
да сме живи, да сме здрави, много любов да ни споходи, смао истински емоции и успешно преминаване в следващия курс. ПулМиКлоусър - пожелавам ти всичко най - хубаво за хубавата тема. Продължавам да чертая. Знам вица. Не си гледам така.
Аз си пожелавам на себе си да успея най-накрая да съчетая ученето с любовта... Щото сега го давам главно на любов
Иначе най-редовното здраве, щастие, късмет бла бла.... за разлика от Плами, аз искам левчета, не стинки в джобчето.. ако може
Да не си прецакам най-хубавите отношения в живота.
Воля.
Късмет.
- 4-5 см тук-там.
Взет на максимум изпит по немски.
Искам да съм успешен пример за интеграция.
Искам другата година по това време да не се чудя къде ми е бил акълът.
"- 4-5 см тук-там."
Доуточнявай се преди да е влязал Вальо.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хахаха, в някои случаи и това би дошло добре, ама нали жените сме лакоми :д
^Да те не размине само коледния подарък, хаха![]()
Много понече време, прекарано с приятелката ми. Само това искам.
Пожелавам си да съм по-отговорен и да мисля повече за близките си. Получавам достатъчно.
а на мъжката част пожелавам по една ей такава снежанка
за студените зимни дни, да ви топли под чаршафите, докато в камината гори огън и до леглото има шише вино/каквото пиете - за истинските българи - ракия и мезе.
Искам сила, независимост, воля, устрем ... да мога и да бъда.
Най-вече независимост, самодостатъчност и творчество.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оффф,искам здраве за близките,защото е най-важното.
Щастието и сега ми стига,но винаги може повече![]()
Късмет,малко повечко смелост и решителност за да се преместя от този град.
Приемам всяка нова година като едно ново начало и се надявам през 2013 да не ми се случват толкова много неочаквани неща в любовен план.Мисля,че тази година достатъчно се лутах между няколко определени човека и вече е крайно време да сложа край (било то положителен или отрицателен) на всичко това ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Промяна. Мотивация. Решителност. Здрави нерви. Запомнящи се моменти. Успехи.
И, както винаги, обикновените нещица - здраве, късмет, дрън дрън.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!